SSultaann Kızlar aranızda Kars’ta detaylı ultrason yaptıran var mı. Tuncay hoca ve pembe hanımı biliyorum bunlar dışında yapan var mı. Tuncay hocaya gidicem büyük ihtimalle daha önce giden var mı.Bir de araştırma hastanesinde kahraman hoca yapıyor mu
Serpogrtm SSultaann bende sizin gibi araştırıyorum detayli ultrason işini, buralara yeni tasindim prk bilgim beni de yok
Sema125 SSultaann Kars’ta yaşıyorum ben de Kahraman hoca yapıyor fakat biraz aksi bir doktor. Ben Erzurum da geçen hafta Metin ingeçe yaptırdım özelde 3000 TL’ye.
SSultaann Serpogrtm ben Tuncay hocaya normal takip için gidiyorum ama detaylı ultrason için bir fikrim yok belki yardımcı olacak birileri vardır. Zaten devlette yok mecbur özele gidicez
SSultaann Sema125 bende burda sordum pembe hanımda 3000 dedi kahraman hocayı da seven çok ama ben hiç gitmedim Kahraman hoca ücret olarak ne istiyor bilginiz var mı peki. Teşekkür ederim bilgi için
Sema125 SSultaann pek bir bilgim yok ücreti konusunda. Pembe hanımın yaptığını bilseydim giderdim ona aslında
SSultaann Sema125 maalesef Kars’ta imkanlar çok kısıtlı burda da soracak pek fazla kişi yok o yüzden bende çoğu şeyi sonradan öğreniyorum 😅
SSultaann Serpogrtm sizin bir en fazla iki hafta kalmış ben daha 18 haftalık hamileyim ama bende karar veremedim 😅
SSultaann Sema125 yok ben değil diğer hanımefendi yazmıştı 22 haftalık diye ben daha 18 haftalık hamileyim ☺️