miavega Kızlar selam, Bugün 38+6 dayız. Benim hiçbir şekilde nst de sancım çıkmıyor. Yalancı sancı vs de hissetmiyorum. Bir tek çatı kemiklerimde ağrı var. Bu şekilde benim gibi olup normal doğum yapabilen var mı 🥲
Sevval0704 miavega bende 38+2 yim arada kasıklarıma çok fena kramp giriyor sancı oluyor ama nst de bişey yok çatı kemiklerim zaten çok fena durumdalar . Doktor bu hafta bence gelir dedi çok aşağıda ve baya baskı yapıyor artık bakalım ne zaman gelcek gönlüm çrş akşam gidip 12 de 1 gibi 8 inde doğurmak bakalım nasıl olcak😅😅
elif475475 miavega ben ne olduğunu anlamadan doğuma gidiyormuşum. Kontrol diye gittim. Sancım varmış hiç haberim yoktu. Ordan cıkıp gezmeye gidecektim arkadaşımla. Sonra doktor yatış verdi ve çatı muayenesi yaparken nişan eline geldi 😁 11 gibi yatış yaptık suni verdiler 9:32 de akşam doğum yaptım 🙃
Hilalyrdkl miavega ne yalancı sancı ne de normal sancım hiç olmadı benim canım . Suyum geldi diye gittim diğer gün normal doğum oldu. O Arada bir sancı çektim ama doğumda onu bile hissetmedim yani .
miavega Sevval0704 valla benim de gönlüm 8 ağustostan yanaydı hep 😅 ama böyle olunca bi umutsuzluğa düşüyorum. Benim de bebiş baş geliş ama kanala girmemiş henüz çok aktif doğum yakın değil demişti 1 hafta öncr doktorum 🥲
Mst12 Sevval0704 adet olacakmış gibi agrı oluyor mu canım sendede yada yada vajinama bir anda bıçak saplanır gibi agrı oluyor saniyelik sonra geçiyor
elif475475 miavega hayır başlarda anlamıyorsunuz ki yatış yapılır yapılmaz sancı başlamıyor. Daha kan alma su bu bir sürü iş var. Benim en zor saatlerim son 3 4 saatti. Ama doğdu hiçbir şey kalmadı. Rahatlama geliyor. Yine doğum yapacağım ve yine normal istiyorum sırf bu yüzden. Çünkü ben 2 gün sonra işe bile gitmiştim.
miavega Mst12 37.haftamda vajinamda bıçak saplanması oluyodu ama geçti gitti 😅 şu an doğum sancıaına benzer hiçbir ağrım yok. Sadece çatı ağrısı var o da devamlı bir şey zaten yürürken eğilirken kalkarken yatakta dönerken falann oluyor.
Gulay_93 Mst12 bende de aynı çok kısa bıçak saplanır gibi olup geçiyor nst de sancı da çıkmıyor 39+1 yola devam ediyoruz salı günü tekrar kontrolüm var inşallah doğururum artık sıcaklardan duramıyorum artık 🙂
Hilalyrdkl miavega inşallah sizin bebekler suyuyla birlikte gelir o şekilde daha kolay oluyormuş diye biliyorum ben . Benimde bu bebeğim inşallah tamamına ererse o da öyle doğar umarım 🙏🏻 ayrıca senin ilk doğumun olacaksa o anlatılan kötü senaryolara sakın inanma . Öyle şeyler yok emin ol . Zaten pıt diye doğduktan sonra o kadar enerjik olacaksın ki . Sanki sen doğurmamış gibi olcak 🥰
aycacglr miavega 8 ağustosta 40 haftalık olucam çatı kemik ağrsıı dışında bir ağrım yok ama geçen hafta doktorum haftaya beklemez demişti kanala girmiş kafası ama bekliyoruz bakalım 🙏🏻🐣
miavega aycacglr ay inşallah bizim de bu hafta kanala girmiştir. 39+3 te doktora gidicez hala kanala girmemişse stres olmaya başlıcam
miavega Hilalyrdkl ilk doğumum olacak canım 🥹 her gün değişik bir ruh haliyle kalkıyorum. Bi gün çok cesurum bir gün çok korkuyorum bir gün çok duygusalım 🥲 zaman daraldıkça insan bir tuhaf oluyor. Elbette zorluğu vardır eminim ama bu kadar yıldır bu kadar insan doğum yapıyor ben de yaparım Allah ın izniyle diyorum 🤲🏻
Zehrazaras11 İlk kızımda aynen öyle olmuştu hiç yalanci sancı yaşamadım ağrım sızım hiç yoktu 39+5 te sabahtan sancım başladı evde biraz çektim hastaneye gidince 5 cm di çok güzel ilerledi hersey bu seferki gebeliğimde suan 38+2 yim heryerim ağrıyor çatı kemiklerim kırılmış gibi yalanci sancı gelip duruyor 37 . Haftadan beri 🤕
miavega Zehrazaras11 Benim çatı kemiklerim de çok fena. İlk ayağa kalkınca resmen yürüyemiyorum biraz açılmasını bekliyorum