Srp53 Normalde kliniğe gidiyorum tam 11. Haftada alışveriş yapmamak kaydıyla tahmin yapayım kıza benziyor dedi doktor. Kendisi doçent yanıldığı çok az oluyormuş ama yine de erken dedi. 11. Haftada pipi belli oluyor mu ? Neye bakarak kız dedi anlamadım. Fotoğrafı da ekleyeceğim. Aynı zamanda devlete de gidiyorum ama gittiğim doktor 20 haftadan önce söylemiyormuş. Devlete takipli olanlar kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Samberf Srp53 kemik yapısından da anlayabiliyorlar bana da ilk gebeliğimde de kız demişlerdi doğru çıkmıştı ikincide ikiz bitanesini 11. Haftadan beri kız diyor
rozamomy huysuz__  buna da bakar misiniiiz 11+2
huysuz__ Srp53 11-14 haftalarında çıkıntı oluyo bebişlerde, nub deniliyo, çıkıntı düzse kız dik olunca erkek bebek demek. Google görsellerde nub teorisi diye yaz örnekler var. Nuba göre kız demiş dr un ama küçük daha haftası bekleyin yine de
huysuz__ rozamomy burda ne dik ne tam düz çıkıntısı başka resmi var mı yan duran kıza daha çok benzettim nubunu
huysuz__ rozamomy bu şekil çıkıntıda erkek olan da oluyo denk geldim burda, o yüzden bu ultrason yanıltıcı beklemelisin🥲
_Mother_ Yesillendik_ bakarmısınız ben ultrason fotoğraflarımızı birbirine benzettim çıkıntı kısmını başta doktorum kız bebek dedi sonra aaa hayır erkekte olabilir ihtimal var bu tahmini unutun 16 da tekrar bakalım dedi sizde bakarmısınız benziyor mu burda da çoğunluk nup düz kız dedi ama bende hep erkek hissediyorum tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah