TKumsall Merveeel karın ve bel ağrısıyla öğrendim ilkinde agir iş yapmıştım noldugunu anlamamıştım ikincide regl olucam ondan ağrıyor sandım tam günüydü çünkü ama çok şiddetliydi ağrı uzaninca dindi biras ertesi sabah test yaptım pozitif çıktı
Cansu_Demirtas Merveeel bende aşırı gögüs acısı var dokunamıyorum birde 4+3 teyim daha bugun itibari ile böbrek kısımlarımda agrı başladı umarım kötü birsey yoktur daha erken oldugu için gitmedim doktora
greenofbroccoli Merveeel belim kronik olarak ağrıdığı için çok ona yormamıştım ama bıçak saplanır gibi bir bel ağrısı ve otururken bile gelen baş dönmeleri ile şüphelenmiştim
Nurbl Yumurtlamadan beri belim çok ağrıyor ayakta fazla duramıyorum belirtidir inş hiç bu kadar ağrımamıştı
ebruli2210 Nurbl benim de şu an öyle ya aşırı belim ağrıyor 3 gündür🥲 inşallah güzel bir belirtidir 🥹😍
Nurbl ebruli2210 farklı bir ağrı hiç böyle uzun bel ağrısı yaşamadım sırt bölgesi karnımın altında hafif batma var bat3 Eylül senin kaç
ebruli2210 Nurbl benim bat 6 normalde de ara sıra ağrır ama 3 gün üst üste falan ağrımazdı göğüslerimde hafif sızı var ama regl zamanı da gösğüsleriö böyle oluyor Allahım bu ay tüm isteyenlere nasip etmiştir inşallah 🥹❤️
leyl25 Nurbl merhaba benimde aşırı bel ağrım var yumurtlama gününden beri özellikle geceleri aşırı ağrıyor böyle kalçama doğru inen böyle bir ağrımıyfı sizinki
Nurbl leyl25 evet çok farklı bir ağrıydı 2 hafta sürdü hamileymişim zaten annem demişti🤭🌸 darısı sana inşallah