xEndless
Ben evlendim 7 .ay doktora gittim olmayınca folik asit yazdı gönderdi 3 ay denedik yok sonra yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi verdi sonuç olumsz bir ay norml denedik sonra yine ilaç ve çatlatma iğnesi sonuç olumsuz ve 1 yıl dolduktan sonra rahim flmi çekelim dedi çekindim ve iki tüpte kapalı çıktı biri işlem sırasında açıldı sol da bir yere kadae geçiş var sonrası yok neyse o ay tekrar denedik olmadı ve doktor gel asilama için konuşalım dedi ve ben doktoru degistirdm çünkü kaç aydır bosuna ilac ne kullndirmis oldu yeni doktorum baktı sonuclara güzel dedi ben ondan yumurta takibi yapmasını istedim baktı progesteron tahlili ne istedi yumurta büyüyor çatlıyor dedi takibe gittiğimde bebeğin tutunma yerinde polip gördü ve onu aldı bir ay yasakti ondan sonraki aylarda hep gebelik elde ettik ama sonuçları olumsz oldu ve genetik istedi doktorum ve kürtajdan sonrada 3 ay korunduk bu ay tekrardan başladık bakalım sürecim bu şekilde kolaylıkla yazabildigim şeyler ömrümden ömür aldı imtihanimz bu şekilde oldu bizimde😢ben artık korkmuyorm sanki gitti bütün endişelerim Rabbime bıraktım Allah’ın izniyle güzel günler görmek nasip olsun bizlerede🤲Eylül’de 2 yıl olacak bizede evleneli.