emirtimr1 Drfatma şuan 37+5 haftaya doğumum var 38+5 de olacak 😂 bi ⅞ gitse illa emzirirken gider ya😂😂 sizin bebiş kaç haftalık
Drfatma emirtimr1 ay hayırlı olsun bebiş nasibi ile kolaylıkla gelsin inşallah 💕 benim de umudum o yönde yoksa çok canım sıkılıyor biz daha 32 😂
sacmalamakizim emirtimr1 Kızıma hamileyken 73′le doğuma girdim 2 hafta sonra 63 oldum. 😄 bebişten sonra ilk haftalar baya gidiyor, çok dikkat etmek lazım bol bol su için ödem atıp kilo vermek için. 😊
Pinaargunes emirtimr1 26 gün oluyo sezeryan olalı 21 kg aldm sezeryandan sonra 7 kg verdm ama daha gitmiyo ins gider😂
Evhamlikurabiyeanne Ilk doğumumda hic kilo vermemistim hamilelikte 2 kilo almistim hamilelikte kilo almiyorum ama dogum sonrasi vermiyorum da kilo aliyorum.Bu hamileligimde hic kilo almadim insallah ameliyattan kilo alarak cikmam bende tam tersi işliyor sistem🤣
Sumeyyeky emirtimr1 25 kilo aldım doğum yaptıktan 2 gün sonra 9 kşlo gitmişti bebekle beraber 2 ay oldu 6 kilo daha gitmiş
Deletedmom_115 LinamAsyam ben doğumdan 5 gün sonra kontrole gittim doktorum çağırmıştı gidince sordum korse tayt giysem diye giy tabi toparlansın göbeğin dedi sonra hiç çıkartmadım tabi sezaryen için konuşuyorum normal doğumda arkadaşım ertesi gün takmıştı
surprizbebe emirtimr1 ortalama 7-8 kg doğumda gidiyor canım. 3530 doğmuştum oğlum ve ben toplamda 10 kg almıştım gebelikte. Doğumdan 1 hafta sonra falan nüfusa gitmiştik kimlik için.memur kadınlar bana takıldı sen mi doğurdun kimin çocuğu bu diye😂
emirtimr1 surprizbebe ayy kızz ne güzel kocamdan iltifat alsam bu kadar hoşuma gitmez😂😂 darısı bana olsun 😂
Evhamlikurabiyeanne emirtimr1 alyansim ilk dogumumdan sonra emzirirken kilo aldigim icin olmuyordu gecen gün bir deneyeyim dedim 9 aylik hamileyim simdi oldu esim diyor ki bunun tam tersi olmasi gerekmiyor mu ne cins insansin😅