Pembesarelle2 Kayraninnannesi Sevgili annemiz post açıp anket yaparsanız nerede yanlışlık olduğuna müdahale edeceğiz mutlu forumlar 🌸
Kayraninnannesi Pembesarelle2 Anlatamadım galiba☺️ işte anket açamıyorum ki nasıl göreceksiniz başlığı yazıyorum anket için seçenekleri dolduruyorum yani daha önce yaptığım şeyi yapıyorum ama şuan hata alıyorum anket açmaya yetkiniz bulunmuyor yazıyor
Pamuk Kayraninnannesi Anket ile alakalı sıkıntı bulunmamaktadir,örnekte ki gibi. Yapmaya çalıştığınız anketin ekran görüntüsünü atar mısınız?
CokCahilsinKeskeOlsen Kayraninnannesi Siz böyle deyince ben de bir kontrol ettim hatta posta açtım bakarsanız anket denemesi diye sorunsuz bir şekilde oldu anket bilgilerini doldurun hiçbir şıkkı işaretlemeyin oluyor
CokCahilsinKeskeOlsen Kayraninnannesi anket tarihi koymadan denesenize Ben O şekilde yaptım. Bir de aşağıdaki seçenekleri olduğu gibi bırakın ben o şekilde yaptım oldu hiç bir sıkıntı da olmadı belki bir yerde eksiklik yapıyorsunuzdur
Kayraninnannesi CokCahilsinKeskeOlsen hiçbir şekilde olmuyor canım. İlk kez anket açmıyorum hani biliyorum yani .. daha önce böyle sorunlar yaşamadım. 2 haftadır böyle