Whitecolour Beyazmelekkk ramzi de 6 7 haftalık ultrasona bakılıyor 8e değil ☺️ bir de ilk çocuğunuz kız olduğu için büyük ihtimal yine kız hissediyorsunuzdur ben de öyleydim bilmediğimiz bir duygu çünkü 😂
Beyazmelekkk Whitecolour 6 haftalık a göre mı erkek diyorsunuz sizde peki ? O zaman suanki 8 haftalık ta mesela ne olabilir hani yine erkek mi teoriye durduğu yere göre falan artık neye bakıyorsa 🤩 ya sanırım öyle ilki kız olunca hani yine kız diye düşünüyorum başka cinsiyet bağdaştiramiyorum kendimde heralde
Beyazmelekkk Whitecolour plasenta nerede benim canım solda olunca errkek sağda olunca kızmış şimdi okudum ama plasenta neresi bilemiyorum
0115012001 SeymaUyar 9 haftalık daha O bölge bile gelişimi tamamlamış oluyor 12 haftada belli olacaktır dönük olmaz göstermez ise 14 haftada tekrar baktırabilirsiniz
Gulbaharbambi Bende tahmin rica etsem🌸 tekli ultrason fotosu olan 7 haftalık, ikili olan 8 haftalık 🙏🏻
Beyazmelekkk Gizem-1009 çin takvimi mi baktin canım genelde son adet doğum tarihine göre bakanlar hep kız diyordu siz erkek deyince şaşırdım