Gayearasatalay Cimenn1223 Merhaba bende de aynı sorun oldu 22 haftalık hamileyim dün öğrendim protein idrarda pozitif oldu sizin Şuan durumunuz nasıl öğrenebilir miyim ?
busraburakefe Tansiyon takibi yapmanız gerekiyor benim de 27. Haftamda protein kaçağım çıkmıştı sonrasında tuzlu şekerli hamur işi çay kahve yemeyi bıraktım on gün sonra negatife döndü sanırım enfeksiyon kaynaklıymış inşallah sizin de öyle olur. Doktorunuz bilgi verecektir bunlar benim deneyimim. Tansiyonun yükselmemesi gerekiyormuş
Cimenn1223 busraburakefe gece ani den baş ağrısıyla uyaniyorm tansiyonumu ölçtüğümde 15 çıkıyor durduk yere gün icinde de çkyor 14 15 oluyor inşAllah geçici bir durumdur
YesimAykut Cimenn1223 geçmiş olsun canım, bebeğin damarlarına baktır özelde ayrıntılı usg yaptır mutlaka, uterin artere beyindeki damarlarına falan baksınlar bebek etkileniyor mu diye, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
busraburakefe Tansiyonunuz yükseliyorsa ilaç kullanmanız gerekebilir gebelik zehirlenmesi riski oluşturuyormuş ihmal etmeyin doktora gidin bir an önce
Cimenn1223 busraburakefe doktoruma mesj atıp bildiricem öncesinde süreç nasl ilerliyor öğrenmek istedim kuzum
Behacetler Cimenn1223 görünür cnm inşaAllah ilerlemez bir an önce çaresine baktır geçen sene gebelik zehirlenmesinden maalesef 25 haftalık erken doğum yapmak zorunda kaldım bu illet 20. Haftadan sonra ortaya çıkıyor sıkı takip gerekli çünkü bebekte gelişme geriliğine sebep oluyor 😔 rabbim yardımcın olsun korktuğuna uğratmasın inşaAllah
Cimenn1223 Behacetler normalde de tansiyonum var strese girip üzülünce çıkıyor hemen 15 lere şuan cok tedirgin oldum
Behacetler Cimenn1223 cnm hiç zaman kaybetme direkt git acilden bile giriş yaptırabilirsin tansiyonum yüksek de orda da ilgilenirler
busraburakefe Stres olmayın gerekli takip ve ilaçlarla zamanında doğum yaparsınız önemli olan takipte olmak ilaçla düşürüyorlar tansiyonu burada okuyorum inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Ceoki @Cimenn1223 benimde oldu geçenler de canım az bişe ama ödemden dolayı tansiyonum iyiydi şükür tansiyonu sen takip et bide tuzu ve karbonhidratı kes tamamen ayakta uzun süre kalma yürüyüş yap hareket et yani
Ceoki @Cimenn1223 Allah’ım güzel hayırlı haberler almanı nasip etsin canım Allah esirgesin seni de bebeğini de 🤲🏻