Melodimm Düşünün ki telefonları var nasıl kayıt ederdiniz ismini. Ben: “Ağzını yediyim”😂😂😂😂 Sürekli böyle severim🙈❤️
kahvesever__ Melodimm oğlumu annesin oğlu diye öyle seviyorum çünkü 😃 Kızım papatyam diye onu da öyle seviyorum😂
minik_kurabiyeee Melodimm ay o kadar şey diyerek seviyorum kiiii😂😂😂😂😂 ama sanırım gamzelim diye kayderdim😂😂😂 yanağımızda gamzemiz varda😍😍😍
Zeyyno_ Melodimm Kızımı her şekilde seviyorum hitap ediyorum o yüzden biraz kararsız kalırım herlde 😂😂 Bal kızım olabilir yada Çiçeğimmm🌺 Şimdi Oğlum Olacak onuda Aslan Oğlumm diye kaydedeyim 😂😂
Melodimm Zeyyno_ Sağlıkla alın kucaginiza insAllah❤️🤲🏻Bende her şekilde severim ama ağzını yediyim daha da tatlı geliyor😂😂
minik_kurabiyeee Melodimm 5 ay 13 günlükkkk boncuk kızımmmm uyanık şimdi sabahtan beri neler neler diyerek sevmiyorum kiii😂😂😂😂yavru kuşum oda alıştı anasının deli deli sevmesine 😂😂😂😂😂😂😂😂
Zeyyno_ Melodimm Yada oğluma Benim oğlum Babasinida Elin oğlu diye mi kaydedeyim napayım o bana hep o benim kızım sen elin kizisin diyor severken intikam sırası bende 😂😂😂😂
minik_kurabiyeee Melodimm valla benimkde önceden hiç uyumuyordu saatlerini düzenlemeye çalışın belli saatleri olsun kaç aylıkkkk💖🤍
Belginylmz Melodimm kızımın ismi manolya annem fekan heo manuk diye diyorlar 🤣🤣manukyam diye kayderdim galiba