Caglacolak5237 Ozge97 otizm yapıyor diye biliyorum internette çok karşılaştım. Ben folidoce kullandım güzeldi
artikbiranneyim Ozge97 folbiol doz olarak fazla diye biliyorum, gebelikten sonra baska markaları öneriyorlar genelde
Nazgrr Yüksek dozda vermiyorlar zaten doktorunuz o markayı uygun görmüş vermiştir kullanın zaten 12 haftaya kadar kullanacaksınız
Pinarkorkmazer artikbiranneyim Amerikada annelere 800 mcg dozda veriyorlar türkiyenin iki katı yani ama çocuklara bir şey olmuyor ben bu durumu hiç anlamadım 😀
Ozge97 5 haftalık gebeyim, bulunduğum yerde doktorlar çok iyi değil. Bende tecrübesizim o yüzden sormak istedim
Leyla988 Ozge97 bende folibol kullanıyorum 1tanesin bölüb yarıya 2 gün içiyorum doktorum öyle önermişti
artikbiranneyim Pinarkorkmazer sizin bahsettiğiniz üst sınır, yani folik asit düzeyi aşırı düşük birine verilebilecek en üst miktar. Bu sebeple alt sınır olan 400 mikrogram yeterli görülüyor genel olarak ☺️
Pinarkorkmazer artikbiranneyim hayır ben hamileyim ve 800 veriyorlar yenilen yemeklerle 1000 buluyor ben de yarısını içiyorum ne olur ne olmaz diye veya iki günde bir içiyorum
Pinarkorkmazer artikbiranneyim çünkü benim hiçbir değerimde sıkıntı yok tüm hamile kadın vitamin haplarında folik asit 800 mcg özellikle araştırdım
Edoss123 Folbiol çok yüksek mg 400 mcg olanı alsanız daha iyi olur doktor yüksek folik asit iyi değil dedi.