55selin_ Ben yıllar önce 2. Gebeliğimde baya geç döllenmeyle hamile kalmıştım
1 Haziran son adet tarihimdi 30 günde bir oluyordum düzenli olduğunda ama belli olmuyordu ara ara düzensizlikler de yaşıyordum. 1 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım 3 gün geçti 5 gün geçti gelen giden yok korunduğumuz içinde gebelikten şüphelenmiyorum sonra 10 gün geçti bi test yapayım artık dedim yaptım negatif. Stresten hava değişiminden falan gecikti heralde dedim. O ara bi yerlere gittik, sonra işe başladım falan adet olmdığım çıktı aklımdan Ağustos oldu hâlâ yok dedim baya gecikecek heralde yine de önemsememiştim çünkü daha öncede 3 ay falan olmadığım olmuştu. Sonra benim normalde hiç midem bulanmaz yemek görünce midem bulanır oldu böyle böyle 1 hafta geçti şikayetlerim geçmeyince hastayım heralde bi doktora gideyim dedim gitmeden öncede bi hcg baktırayım ne olur ne olmaz dedim. Ağustosun 24 üydü hcg 10000 çıktı ben şok oldum hiç bekleniyordum. Son adet tarihine göre hesaplayınca 12 haftalık çıkıyordu ama ölçümlerde 8 haftayla uyumlu çıktı. Doktorda dedi son adetin 29 haziranmış gibi hesaplicaz ona göre takip edicez
Yani bayaa bi geç döllenmeyle hamile kalmıştım