kkardelen42 minnosbirkiz doktor banada kese görünce başlıcaz dedi de geç kalmış olmam o zaman sizin pıhtılaşma değerleriniz nasıldı
YesimAykut kkardelen42 ben öğrenir öğrenmez coraspin başladım, 4.haftada da oksapar başladım keseyi görmeden ama ben gebelik düşündüğüm için hep coraspin vardı kullanıyordum
minnosbirkiz kkardelen42 benim 2 genimde problem vardı, biri mthfr olan, diğeride pai yazan, şuanda oksapar 4 binlik eşliğinde ecopirin 81mg kullanıyorum, sizin hangi genleriniz problemli
YesimAykut kkardelen42 pai 1 4g/4g, faktör 5 leiden heterozigot, mthfr heterozigot canım, 1 yıllık rapor çıkardım özelde, devlette aylık çıkarıyorlar o yüzden ilk 2 ay devlette sonra özelden devam ettim rapora
kkardelen42 minnosbirkiz benimde mthfr pai ve faktör 13 banada 4 binlik verecek ama aspirini söylemedi benim bi tanede bu genlere rağmen yaşayan çocuğum var
beyazmelegim Gebeliği öğrenir öğrenmez başladım az miktarda pıhtılaşma var hem 100 mg aspirin 4000 binlik oksapar kullanıyorum
Birhayalimvr Kızlar bu test nerede yapılıyor bende yeni hamileyim ama hiç baktırmadım tüp bebek doktorum corasprin verdi ama bana ara kanama yapınca doktorum kesmişti
kkardelen42 Birhayalimvr devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümü yapıyor ama gebeyken bakıyorlar mı bilmiyorum gittiğin doktora sor
minnosbirkiz kkardelen42 sizinde genlerinizde fazla bi problem görünmüyor, sağlıklı çocuğunuzda varmış, yaş ilerleyincede bu genler tetikleniyor sanırım ☺️ kese ve kalp atışından sonra kullandırır inşallah
kkardelen42 minnosbirkiz aynen aslında bu genler bende hep varmış ama bi hastalık yaşanmış bi stres veya beslenme şekli tetiklemiş dedi doktorum. Hatta bu genler tamamen düşüğe sebep olur diyemeyiz ama tedbir için iğne vericez dedi inşallah sağlıklıca olsun 😊