Aleynaaal Kızlar doğuma son 11 günüm kaldı 38+3 teyim , kızımda tık yok ne kasılmam var ne sancı giriyo. Görenler daha bebiş aşağıda inmemiş diyo. Ben ne zaman kızıma kavuşcam artık sabırsızlanıyorum gerçekten
012908- Aleynaaal şuan 39 haftalik ama 38ten beri nst de sanci cikiyor 40 üstü ama acilmam yok malesef benimde sonra 1 hafta yaziyor uygulamada bekliyorum sabirsızlıkla benimkide kız kızlar sözde erken gelir derler ustüne 2. Gebeligim hala gelmeyw niyeti yok 😄
suadeeee Aleynaaal kanala yönlendirme hareketleri var hareket yapın açılmayı tetikleyici vs ben 39+1 de doğum yapmıştım
M-Urass_Mom Aleynaaal Ne kadar güzel bence. Tam zamanını bekliyor. Bebeğinize güvenin 💕 Doğru zamanda gelecek size
Derya-D Aleynaaal hiic acele etmeyin. İçeride bir günlük gelişimi dışarıda 3 günlük gelişimine denk diye okumuştum bir yerde. Siz günlerinizi güzel geçirin o da içeride gelişsin. Sonra ömür boyu beraber olursunuz inşallah 🥰
Ecoliiii Günlerimiz aynı, bebeğiniz dönmüş müydü? Benim dönmediği için kanala da girmedi henüz sanırım sezeryan olacağım. Benim de sancım vs yok
Aleynaaal 012908- son günlerde beklemek çok sıkıcıymış artık bebeğimi görmek istiyorum sabırsızlanıyorum