1_Pandackk Tu-bi Gürcan Türkyılmaz da çektirmiştim lokman hekim hayat hastanesinde bide emine bulut ekici diğer Lokman hekim hastanesinde kalıyor ikisine takipliydim
Yesillendik_ Tu-bi ben Şebnem hanıma gidiyorum eşi Gürcan beye yaptiricam daha 14 haftalik olduğum için randevu almadim ama 16.haftada alicam 22.haftaya çok dolu çünkü
canvecanan Tu-bi Gürcan hocanın yanına gittim hayat hastanesinde çok iyi bir doktor bir daha olsa bir daha giderim
emineee118371837 Bende Van’dayim Yasemin Karaman’a gidiyorum büyük ihtimalle ona yaptırırım. Birde ben Fetal DNA testi yaptırmayı düşünüyorum siz yaptırdınız mı ücreti ne kadardır acaba?
Tu-bi Ayrıntılı ultrasyonu bir tek Gürcan TÜRKYILMAZ yapıyormuş şimdiden randuvu oluşturmak gerekıyormuş.çok yoğunmuş
emineee118371837 Tu-bi benim daha 2 ayım var bakalım o zamana kadar sorarım eğer Gürcan Türkyılmaz yapıyorsa ona yaptırırım o da iyi doktor
Tu-bi emineee118371837 ikili test yaptırmadım çünkü yanlış çıkma ıhtımalıde oluyor .risk almak istemedim
Tu-bi emineee118371837 aynen Gürcan hoca yapıyor çok yoğun gerçekten benimde bir buçuk ay sonra ama ben şimideden randevu aldım
emineee118371837 Tu-bi işte ikili taramanın yanlış çıkma ihtimali yüksek diye ben Fetal DNA testi yaptıracam