1234sevda Aşırı ağırlaştım artık taşıyamıyorum karnımı, inan önce doğurmak istiyorum, benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varmı, doğumu başlatmak için ne yapmalıyım
Ksjajsjakia 1234sevda bende öyle diyordum 40.ci haftamdaydim gece aniden sancım geldi ve doğuma gittim ve şuan kızım 2 aylık zaman geçiyor hemen 🤍😁🤌😍👶
hilal_wq4 1234sevda 37+4 ağırlaştım artık bir iş yaptığımda sanki dünyanın tüm işini ben yapmışım gibi geliyor sıcaklar da öyle zorluyor
Betulorn 37+5 uykular haram oldu daha doğmadan. 4 yaşında bir oğlum var sıcaklardan artık dayanamıyorum ellerim ayaklarım şiş üstelik ellerim uyuşuyor artık kaşık bile tutamıyorum bazen 14 ağustosa gün aldık ama artık gerçekten zorla duruyorum
Ayvareceli 36+6dayım zaten 1 aydır geceleri baykuş gibi evin içinde geziyorum. Uykular haram oldu. Fazla da kilo aldım hepten ağırlaştım. Daha zamanda var doğuma sabrediyorum. Her geçen gün söylensemde heycanlanıyorum ya. Bebişimi kollarıma almanın heycanı var içimde. Hepimize rabbim sağlıklı kolay su gibi bir doğum nasip etsin inşallah 🥰
ballilokmam 1234sevda ikiz ya da üçüz taşıyor olsaydın? Pozitif taraflarından bakalım olaylara aşko 😄 benim ikiz 33 haftalık anamdan emdiği süt burnumdan geldi ama değer ♥️
1234sevda hilal_wq4 aynılarımı yaşıyorum çok sor bu yaza hamilelik geçirmek, kan ter içinde uyanıyorum her sabah geceleri uyku yok
Zehrazaras11 1234sevda 38+2 dogum başlasın diye her yolu denedim artık dün akşam bel ağrısından baş ağrısından mide bulantısından yatamadım ekstra uykusuzum çok kötü haldeyim Allah bizi bi avazda kurtarsın insallah her akşam dua ediyorum insallah bugün doğururum diye artık tek çarem dua 😂
1234sevda Zehrazaras11 aynı haftalarda hamileliğimiz evet benimde sabrım tükendi hemen doğsun istiyorum ve hergün yürüyüş egzersiz yapıyorum bu çarşamba kontrolüm var inşallah o güne kadar doğururum
seymaa7 1234sevda doğumdan sonra daha uykusuz geceler geldiği için bende hamileliğime dönmek istiyorum🥲🥲
Buserk 1234sevda 38+4 üz biz de. Valla benim de öyle , doktorum bu hafta doğum ihtimali anca %10 dedi bizimkinin keyfi baya yerindeymiş. Normal doğum istiyorum ama bebişimin kilosu da 3600 olmuş. Kendi kendimi de yiyorum daha fazla kilo aldıkça nasıl yapacağım diye. Her şey yolunda çok şükür ama çok da yorgunum…
1234sevda Buserk bu benim 2. Hamileliğim ilk çocuğum 4 kiloydu 40+4 te doğmuştu, sizinki normal şuan kilosu bundan sonra heran doğurabiliriz ama bu bi gerçek, aslında iri bebekler daha kolay doğar diyorlar
Buserk 1234sevda Gerçekten mi,bunu duymaya çok ihtiyacım var çünkü korkmaya başladım. Benim ilk gebeliğim,zaten bir bilgim yok yaşayarak öğreniyorum. Bir an önce koynumuzda yatsalar artık 🥹
Zehrazaras11 1234sevda ilk kızım 3870 ti kafasını çıkartana kadar anamız ağladı bi sürü dikişim vardı 😂keşke kolay olsaydı