esolinaaaaa 2,5 litre kadar su içiyorum ama aşırı derecede terliyorum 3-3,5 içsem sorun olur mu acaba?
basakc36 esolinaaaaa Bir şey olmaz tabi ki keşke bende çok su içebilsem.İdrar yolu enfeksiyonum var doktorum günde 4 lt su içmemi önerdi.
artikbiranneyim esolinaaaaa doktorum en az 3 lt dedi, 4 lt ye yakın için içiyorum ben kasılmaları önlemede en önemli faktörlerden biri bol su içmek
Zeyyno_ esolinaaaaa sorun olmaz ne kadar icebilirsen iç hava çok sıcak bu sıcaklarda zaten şu kaybı fazla oluyor gebelerde terden vs
zeynosileannis esolinaaaaa için için gerçekten yetmiyor dünyanın suyunu içiyorum idrar yine sarı oluyor yetmiyor yani yaz günlerinde çok sıkıntı 😏
esolinaaaaa basakc36 geçmiş olsun normalde bende zor içerim de soğuk oldu mu su iyi gidiyor da işte bu terleme olayı beni sinir etti 😣
Zynpkcn Valla bende cok terliyorum 4 5 arasini buluyor ne olur ne olmaz hem.vucud hem bebis susuz kalmasin
esolinaaaaa Zynpkcn anladım canım o zaman bende gayret edeyim bare o kadar içmeye sonuçta vücut kaybediyor suyu
Mavi-yt esolinaaaaa ben 2,5 3 lt arası içmeye çalışıyorum ama tüm günüm tuvalette geçiyor aynı durumu yaşayan var mı
Zynpkcn esolinaaaaa içebildigini ic canim çünkü vucut her sekilde kaybediyor o yuzden icmekde fayda var yani ben cok şükür son haftalarimdayim odem olmadim onuda suya bağlıyorum yani
esolinaaaaa artikbiranneyim evet işte sanırım benim problemim de bu geçen haftalarda 2 gece hastanede yattım kasılmalarım yüzünden ben en iyisi 4 lt. içmeye çalışayım o kadar çok terliyorum ki eşim bile bu sabah inanamadı ne kadar çok su kaybediyorsun dedi 😣
artikbiranneyim esolinaaaaa evett o yüzden oluyor bol su için ben önüme litrelik karaf alıyorum gün içinde doldurup doldurup içiyorum böylece kaç lt içtiğimi de takip etmiş oluyorum 👌🏻