Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Gebelikte bitki çayı
tugcebsr
Canım hamişler ben siyah çay tüketmiyrum gebeliğimden önce hep bitki çayı içerdim gebeliğimi öğrenince bıraktım zararlı olabileceği için ama azda olsa tüketebilirim diye düşünüyorm içecek birşeyim yok kahveyide bıraktım bitki çayı olarak ne içebilirim ben bilgisi olan varmı 🙆🏻♀️
Benay
tugcebsr
bitki çayının hiç birini doktorlar önermiyor canım ıhlamuru bile zorda kalırsan iç demişti doktorum doktordan doktora değişiyordur belki ama benim doktorum hiç bir bitki çayını tüketme demişti
Elizveannesi
tugcebsr
ıhlamur dışımda hiçbir şey malesef 💁♀️ Ama ben hastalandım ve bir arkadaşım bana elma-ayva çayı tarif etti. Eğer öncesinden değişik tarlara açıksanız grip ve öksürük için de iyi geliyor. Elma, ayva kaynatın. Demlensin 5 dk. İçine karabiber, bal, limon 👌
Tazeanne12
tugcebsr
canım doktorlar siyah çayı bile önermiyolar bitki çaylarını bilmiyorum ama bi doktoruna danış bence
Betyy
tugcebsr
cnm sadece ıhlamur içebilirsin onuda cok abartmamak şartıyla. Bitki cayaları cok zararlı düşük bile yapabilirsin Allah korusun.
tugcebsr
Benay
hadi yaaa ben bağırsak çalıştıran şu 10bitkili 7bitkili doğadanın onlardan içiyordum onları sevıyorum şansımı denemek istedim 🥺
Candaan
Benay
aynen benim doktorumda bana aynısını soylemiştı
tugcebsr
Elizveannesi
aynen içilmiyormus belki bir kere falan içeriblrm die düşşnmüştüm ama olmadı 😌
tugcebsr
Tazeanne12
önermiyorlarmış yaa tüm hayallerim suya düştü 😌
Candaan
tugcebsr
ben grıp olmama rağmen doktorum bana hiçbir bitki çayını içme demişti sonra başka doktora gittim oda ben sormadan aynısını söyledi bol meyveyle atlattım şükür içmedım
Deletedmom422
tugcebsr
özellikle o çaylar çok zararlı. Kesinlikle önerilmiyor.
TimuinMeliskdem
tugcebsr
onları zaten hiç içme 😱
Benay
Candaan
doktorları dinlemek lazım biri çıkar bişey olmaz der sen içersin sana dokunur bilemezsin sonuçta
Ozlemsvr
tugcebsr
canim her gün her gün tüketmeyeceksin. Arada içebilirsin o da en fazla bir bardak.. Bu bağırsak çalıştırıcı felan içme ödem söktürücü özelliği de olduğu için zarar görebilirsin.
tugcebsr
Betyy
aman aman allah korusun yok yok asla düşüncesi bile korkunç sağol canm
tugcebsr
Candaan
tşk ederim canım öyleymiş
Betyy
tugcebsr
Allah korusun rica ederim cnm
Pdr
Ben sadece grip olduğumda bir fincan ıhlamur ve bazen kuşburnu çayı içiyorum. Siyah çay günde 2-3 bardak içiyorum vazgeçemiyorum 🙂
Candaan
Benay
aynen canim sana katılıyorum herkezin bünyesi bir değil kimisinde kan uyuşmazligi var kimisinde kan pıhtılaşması farklı farklı şeyler birine dokunmaz ama diğeri içince o hastalığı tetikler o yüzden doktora sormak lazım sonuçta tahlil yapıp duruma bakan bilen o
Benay
Candaan
aynen öyle canım herkesin bünyesi farklı bence doktora sorulup kullanılmalı
Buserzgar
Bende zencefil bal limon iciyoruum grip cok fena sarstı zararlımıdır
Nezahatozen
bana bitki çaylarını hiç birisini içme demişti doktor çok zorda kalırsan hastayken ıhlamur iç demişti
Sonraki Sayfa »