Fatma-ylmz Kızlar selam bu 3 gündür grip olacağımı hissediyordum boğazlardan başladı ağrı bademciklerim yok ama yerleri ağrıyor ve bugün de tam olarak grip gibiyim 25 haftalık gebeyim burnum akıyor ve arada tıkanıyor halsizlik klasik grip hali yani ne iyi gelir yazarsanız çok sevinirim
Yesillendik_ Fatma-ylmz dozunu çok kaçırmamak şartıyla 1 bardak zencefil yaparsan limonla ve ballı çok iyi gelir haftan ileriymiş sıkıntı olmaz doktorum önermişti bana hasta olunca 😊
Beyzatls Fatma-ylmz aynı haftada griptim 3 gün ağır 1 haftada anca topladım polikinlkte bi serum yaptırdım iyi geldi ama tekrar başlamıştı akşamına aynı anda 20lik dişimde agrıyordu limonlu sularla falan geçirdim
Fatma-ylmz Fatma-ylmz çok teşekkür ediyorum nane limona bal koyup içtim yarın da zencefille olanı denicem nasip olursa
Fatma-ylmz Yesillendik_ çok teşekkür ederim nane limona bal koydum içtim yarın da zencefille yapıcam nasip olursa
Fatma-ylmz Beyzatls sanırım bu grip biter gibi oluyormuş sonra tekrar başlıyormuş siz de de öyle olmuş çok geçmiş olsun yarın duruma göre bakıcam
IremmO Yarım çay bardağı limon suyuna yarım çay kaşığı kimyon koyup iç bende çok kötüydüm burdan bir arkadaş söyledi banada çok iyi geldi