Dynbfofrt Tasya TKumsall boş gebelik oldukça yaygjn. Ama bunu yaşayanlar genelde anlatmaz. Gebelik yeni olduğu için zaten daha kimseye söylememeşi oluyorlsr.
HelloooMomy Tasya öyleymiş canım. Etrafımızda görmeyebiliriz ama hastanede çok fazla boş gebelik vakası var. Ozellikle ilk gebelikte. Bende yaşadım. Ve şuan 34+4 haftalık hamileyim Kontroller sırasında cok boş gebelik vakası gördüm. Bu kadar yaygın olmasına şaşırdım
Tasya TKumsall ilk gebeliğim kimyasalda bu ay tekrar hamileyim beta değerim güzel ancak bu ara çok boş gebelik duyuyorum benimde öyle olacak diye korkuyorum
TKumsall Dynbfofrt benim çevrem genelde ilk öğrendiğinde söylüyor bende öyleyim genelde tabiki dünya genelinde çok fazla boş dış kimyasal gebelik geçirenler var benim çevremde yakın zamanda bir defa oldu kese vardi gayet güzel gelişmişti ama bebek yoktu 8. Haftaya kadar beklenildi sonra kürtaj yapıldı
TKumsall Tasya bende dış gebelikten korkmuştum çok ağrım olduğu için gönlünden geçen neyse öyle olur inşallah bebeğini görünce rahatlarsın biraz Allah görüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cimenn1223 Tasya hyr 2.yi tekrarlamasi cok ck düşük bir ihtimal bende yaşadm ikk gebeligimde 2.saglikla dogdu arkadasm da 3.gebeliginde yaşadi boş gebelikti bidha hamile kaldi saglikla dogdu
hilaleee Hilalcgl düştüyse neden kürtaj oldun birdaha canım bide boş gebeliğin kaç mm di hatirliyormusun
Hiratuba Tasya genelde böyle durumlar tekrarlamıyor korkmayın, bende yine boş olur diye çok korkmuştum. Şuan ikinciye hamileyim. Her şeyin vakti zamanı var rabbim bian önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin 🩵
Eylullxx Tasya evet benimde ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonlandirdik suan 36 haftalik hamileyim tekrar 🧡