Senamstf Kızlar soğan kürü hakkında bilgi verir misiniz ? Gerçekten işe yarıyor mu yapıp olumlu sonuç alanlar yazabilir mii 🥹 bugün regl günümdü olmadım çok fazla da belirtim vardı ama kan negatif çıktı maalesef. Soğan kürü yapıp ovulasyon testi ile takip etmeyi deneyeceğim bu defa 🥲 Bir de test olarak innovita mı laboquick mi tavsiye edersiniz ?
beysenyil Senamstf ben 7-8 ay normal denedim, yani korunmasız ilişki ile her yolu denedim olmadı. Soğan kürüne denkgeldim bi yerde okumuştum. Deneyim birşey kaybetmem doğal bir çözüm zaten diyerek, denediğim ay hamile kaldım şuan 9+1 hamileyim 🙈 beklemiyordum böylesine bir mucizeyi çünkü sopan kürü denediğim ay başımıza talihsiz olaylar geldi ve aşırı stresli bi süreçten geçtik. Yani olması imkansız gibiydi ben ondan dolayı olduğunu düşünüyorum 🌸
2cocukluana_ Senamstf kesinlikle innovita ben Trendyoldan almıştım ilk denememde şans getirdi bana yumurtlamami kaciriyormusum meğer ben 12 14. Günlerde arardım hep yumurtlamayi ama adetimin bitiminin 2.gunu gerçekleşti
Aleynaaal Senamstf bende polistik over var ve kiloluyum da 1 senedir denedik olmadı gebelik. Soğan kürünü denedim polistik over e de iyi geldiğini okudum. O ay hamile kaldım su an doğuma 10 gün kaldı
Halme Senamstf soğan kürü içinizi temizliyor. Olumlu sonuç alan çok kişi var. Denemenizi tavsiye ederim. Bn miyom için kullandım, iyi geldi. Yalnız soğan kürü uygularken çocuk denemeyin, düşük tehlikesi oluyor.
Serifedebiyat Canm YouTube da İbrahim saracoglunun soğan Kuru mutlaka yap,be. Yaptım çok faydasını gördüm, hamile kalmak için yapmıştım, Rabbım nasip etti
Senamstf Serifedebiyat yaa gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥰 çok teşekkür ederim 🤍 peki regl bitince mi başladınız yoksa devam ederken mi ☺️
Senamstf beysenyil çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥰 tam olarak nasıl uyguladınız ve ne zaman başlayıp kaç gün devam ettiniz acaba bilgi verebilir misiniz ☺️
beysenyil Senamstf reglin 3.günü yapmaya başladım. Sabahları bir bardak kaynamış suyun içine kabuklarıyla birlikte soğanı 4 de bölüp kaynattım 5 dakika kadar. Onu aç karna sıcak çay gibi içtim. Akşam da yemekten önce yine aynı tarifi yapıp içtim, akşam yemekten önce içemediysem gece yatmadan mutlaka içtim. Bu arada folikasit takviyesi de kullandım. Yumurtlama akıntılarım başlayınca yapmayı bıraktım. Yaklaşık bi 10 gün falan sabah akşam aç karna soğan kürü kullandım 🌸
Senamstf 2cocukluana_ yaa gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥰 hemen sipariş verdim bende umarım bana da şans getirir 🍀🙏🏻
Senamstf Aleynaaal maşallah çok az kalmıış 🥹 sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🙏🏻 bu ay deneyeceğim umarım bana da şans getirir 🥹🍀
Senamstf beysenyil Allah razı olsun çok güzel anlatmışsınız 🥰 inşallah deneyeceğim bugün adetimin ilk günü iki gün sonra başlarım o halde ☺️ umarım bende de işe yarar 🙏🏻🥰
2cocukluana_ Senamstf inşallah adetinin bittigi gün basla mutlaka canım hergun aynı saatte kullan mutlaka ilk idrarla ve ilişki sonrası idrarlar test yapma ben hep öğlen 1de yaptim :)
Senamstf Halme inşallah deneyeceğim bu ay iki gün sonra başlarım ☺️ aynı zamanda ovulasyon testi ile takip edeceğim yumurtlamaya yakın bıraksam sonra yumurtlamayı değerlendirsem olur herhalde değil mi
Mihriimah Senamstf kızlar bişey soracağım soğan kürüne başladım da, bir soğanı bir kez mi kullanıyosunuz her seferinde yeni soğan mı yani?