Zeyver Arkadaşlar 24+6 yız bebeğin hareketlerini alt karın bölgemde hissediyorum normal mi sizce siz nasıl hissediyorsunuz?
2bebekanne Zeyver 18+1 haftalığız şuan ben ikinci gebeliğim olmasına rağmen hissedemiyorum hala normal mi acaba?
Ars2223 Zeyver ayakları aşağıdadır normal bence bende o haftalarda öyle hissediyordum şimdi döndü göbek kısmında hissediyroum ama dün yine vajina kısmımda hissediyordum ama benim haftam ilerledi artık 33 olduk umarım yine dönmemiştir
Mlsaa99 Zeyver 20+2 deyim dunden beri tekmelerini hissediyorum ogluşumun gobek deliginin kenarlarinda tekmeler oluyor hareketlerini dönmelerini de vajinamın hemen ustunde hissediyorum gibi oluyor
Tugcev Zeyver 30. Haftalara kadar vajinada dahil hissediyordum hareketleri çokta korkuyordum baskıda yapıyordu çünkü.26-30 arası daha da artmıştı bu durum. doktor duruşundan kaynaklı olduğunu normal olduğunu söyledi. Ama artık yukarıda hissediyorum. Hatta toplanıyor belli bölgelerde. Göbek üstünde artık 😊
Fatma-ylmz 2bebekanne bence normal benim ablam da 2. Gebeliği olmasına rağmen 23. Haftada hissetmişti ve ztn ilk pıt pıt gibi bişey oluyor insan da çözemiyor
Fulya90- 2bebekanne normal canım ben 23 haftalık hamileyim 1 haftadır hissetmeye başladım hatta en son doktora gittiğimde sordum ben hala bebek hareketlerini hissetmiyorum bazı insanlar 14. Haftada hissetmeye başlıyorlar diye doktor da bana 14 haftada bebek hareketleri hissedilmez o seyir me oluyordur diye içini ferah tut 24 haftaya kadar hissetmememiz normal mis
ayse_varol 2bebekanne Gayet normal cnm ben tam 21. Haftada hissettim hareketlerini şuan 23. Haftadayız maşallah vurdukça vuruyor kerata😂
eills Zeyver 20. Haftadayım 16 dan beri hissediyorum ilk gebeliğim. Göbek deliğimin solu sağı ve kasığıma doğru aşağılarda hissediyorum. Hatta bazen taş gibi kasılıyo kasıkta pozisyon değişiyorum geçiyo sizde de var mı bu bebeğin biyerde toplanması
BerivanLina Zeyver 21+4 um bebek tersmis ayaklar popo asagi bakiyormus 😂 anam agliyor wllh o kdr cok alta baski yapiyor ki
2bebekanne Fatma-ylmz Bende sürekli burada okuyorum çok erken haftalarda hisseden var o yüzden sordum demek ki zamanım varmış ☺️
2bebekanne Fulya90- Anladım teşekkür ederim ikinci olmasına rağmen herşeyi unutmuşum sanki ilk gebeliğim 😂 demek ki daha varmış tekmeli zamanlara
Fatma-ylmz 2bebekanne evet benim de 23. Haftada oldu his balık etliyim ondan kaynaklanabilir dedi doktor ve benek derin de de olduğu için olabilir dedi
YesimAykut Zeyver benim her bölgemde hareket var her saat neredeyse, sağ sol ön üst alt göbek deliğimin oralar, 18 haftalık gebeyim, plasentaya göre biraz daha az hissetmeniz normal olabilir
Silacavdar 32.haftadayım baş aşağı pozisyonda şuan bazen ayaklarıyla kaburgalarımı ittiririyor bazen de elleriyle kasıklarımı gıdıklıyor 😂
Dlntkesn Zeyver ben 27 haftadayım hala aşağoda hissediyorum önemsiz dedi doktor önemli olan haraket hissetmek 😊