Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
sayılı saatler 🤗
deryanehir
nasipse pazartesi sabah 9 da sezeryanla doğum yapicam çok çok az kaldı hem heyecan hem korku hem endişe hem.mutluluk o kadar karışık duygular içindeydim ki bi ağlayıp bi gülüyorum bizim icin dua edermisiniz güzel anneler rabbim hepimizi sağ salim evlatlarına kavuştursun diye bende bol bol dua ediyorum. sağlıkla kalın inşallah
Arzui
deryanehir
Rabbim sağlıkla kucağınIza almayı nasip etsin yarın benimde günüm belli olucak oldukça heyecanlıyım ki gününü saatini bilmek daha bi değişik duygudur Eminim
FatmaKandemir
deryanehir
özel değilse acaba neden sezeryan kendi isteğiniz mi yoksa ALLAH korusun sorun mu
deryanehir
Arzui
Arzui
ay evet günümüz 1 hafta önceden belliydi ve gerçekten iyi bir şey değilmiş bu durum kurdukça kurdum bu 1 hafta icin de uykular kaçtı falan 😀😀😀
deryanehir
FatmaKandemir
canım 2. gebeliğim 1. bebeğim kanala girmemişti ve riske atmamak icin sezeryan olmuştuk dr. tavsiyesi ile o sebebden şimdiki mecburi sezeryan oluyo çok şükür bir sıkıntımız yok .