Mihrimah nuurmiss aslında pek yoktu yakın arkadaşımın ikizleri vardı bizde ikiz yok olmaz zaten cpk zor allah kolaylık versin dedim 3 ay gecti süpriz ikiz gebelik🥰
Mihrimah H-ckerana aynı seyi düsünüyorım bende l koltugu cıkarıp ikizlere oda yaparım diyr☺️ İnsallah o halde gidişata göre karar vermek dogrusu hayırla alın kucagınıza insallah🥰
Mihrimah Rumay 4oglanannesi 4oglanannesi bir tane genis doğal tahta besiklerden var bir tane e bebegin tasınabilir 1 yasa kadar kullanacağı besigi var hamak var bu materyalleri kullanarak dönüsümlü büyütürüm o halde iri iki besik kurmak hem yer acısından sıkıntı hem mantıklı değil hantwl cok tesekkür ederim size cok yardımcı oldunuz
Rumay 4oglanannesi ilk 6 ay dönmüyor ,bu demek değildir ki hareketsiz kalıyorlar.Risk teşkil ediyor.besikte değil bir başka bebek oyuncak ,yastık vs başka bir şey de istenmiyor.kendi battaniyesinden kaynaklı bile sıkıntı olabilir.
Kaderozy Mihrimah kaç haftaliksiniz ilk 1.2 ay beraber yatabilirler her türlü sigarlar zaten ama sonrası için şart bir tane varsa 1 tane daha alırsınız ayirirsiniz
Mihrimah Kaderozy tesekkğr ederim öyle yapayım sonra ihtiyacs göre park yatak alayım . 26 haftalığımmsuan
Bebeannesi Mihrimah alabiliyorsanız park yatak alın bir tane daha sonra satması da kolay oluyor ben 1 yaşından sonra yanımdan tamamen ayırıyorum iki kozumda bir 4 biri 2 yaşında 1 yaşlarından itibaren ikisine de baza aldım onda yatıyorlar ilk başlarda korumalık kullandım ama şimdi ikisi de alıştı şimdi oğlum olacak inşallah ona da evdeki beşiği kullanıp 1 yaşına gelirse baza almayı düşünüyorum