Merhabalar 👋🏻
Bugün tam 39.haftamdı. Değişiklik olsun diye kayınvalideme gitmiştik. Saat 5ten sonra suyum geldi baya yoğun bir şekilde apar topar eve geçtik aynı şekilde evde de çok yoğun suyum geldi. Bikaç saat bekledim. Ağrım sızım olmayınca gittik bir muayene olayım diye. Sancılar arttı ama sıklaşmadı. Eve gönderdiler. Dualarınıza talibim. Gece başlar sancıların yarın gelmiş olursun dedi doktor. Sancıların 5 dk bir gelmesini bekleyip öyle gideceğim hastaneye. Benim için dua edin sizlerde sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi 🩷🩷🩷

Allah yar ve yardımcınız olsun su gibi kolay doğum olur inşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Bende 36 haftayım iki haftada önden gidiyor bebeğim 20.haftan. Beri baş aşşagı arada yalancı sancılarım oluyordu ama dün gece çok uzun sürdü ve adet ağrısından biraz fazlaydı gel git yapıyordu acaba kanala mı girdi bebek yada doğum yakın artık vücudum sinyal mi veriyor sizce

Semanurry Allah kurtarsın canım bebeğini sağ salim alırsın inşallah kucağına haber etmeyi unutma Bi de bebek sussuz kalınca kötü olmuyor mu

Semanurry İnşikak suresi ve zikir olarak sümmes sebile yesserah ( sonra ona yolu kolaylaştırdı ) çekebilirsinizz . allah hayırlı doğum nasip etsin

Semanurry Allah yardımcınız olsun bir avazda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻🤲🏻 Darısı benim başıma 39+4 oldum bir şey yok🥹🥹

2cocuk1-anne amin inşallah Allah razı olsun 🩷 hala sancı bekliyorum evde sancım oluyor ama sık sık değil nolcak bilmiyorum

2cocuk1-anne rahim doğuma hazırlanıyordur kanala doğru ilerliyordur o yüzden olur
            Bende de baskı çok fazlaydı son 1 haftadır çok ağrılarım oldu dün birden bıçak saplanması gibi ağrı yaşadım ardından suyum geldi

hilal_wq4 amin inşallah Allah razı olsun yok belli bir süresi varmış bu sürecin dün hastanede bilgilendirdiler 24 saat geçmesi lazım sanırım

Betul-97 Allah razı olsun o gelceği zamanı biliyodur annesi sabırlı ol 🩷 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah