bilgegk aden026 Benimde 2,5 hafta önde bebeğim doktorum erken olmaz son adet tarihine göre hesaplamaya devam edicez dedi erken doğmuyormuş yani
Sevcan62 aden026 benimde iki hafta önden gidiyor ama doğum son adet tarihinize göre oluyor bir değişiklik olmuyor
Deletedmom_115 bilgegk cinsiyeti ne bebeğinizin ? Bir de basıl besleniyorsunuz merak ettim benimde şuan 6 gün falan önde gözüküyor erkek bebeğim ama cinsiyetleri alakalı beslenmeyelim merak ettim
Eluskonunannesi Benimde bir hafta önden gidiyor en fazla üç gün fark eder demişti doktor 😊 gebelik şekeri çıktı bende o zaman biraz erken gelebiliyormuş sizde var mı böyle bir durum?
Kze Benim bebegim de 6 gun falan onden gozukuyordu ben yurt disindayim artik o tarihi goz onunde bulundurcaz son adet tarihi degil dediler ben turkiyede de oyle sanmistim neden farkli ki🤷🏻♀️
Kze aden026 ben arastirdm da ilk ultrasounda bakiyolarmis burda ne kadarlikla oyle devam ediyolarmis bazi kisiler bilemedigi icin son adetink falan
bilgegk Deletedmom_115 Erkek bebeğim fakat gebelik şekerim çıktı yüksek değil değerlerim fakat bebeğim iri olduğu için ünsilin başladık