Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
38 haftalık ve sonrası anneler burda mı ?🥰
Huriss
Kızlar 38. Haftama yeni girdim. Kolay ve normal bir Doğum için neler yapıyorsunuz burda birbirimizle paylaşalım isterim🙏🏻❤️👍🏼🥰
KlncA
Huriss
38+6 yım pek birşey yapmıyorum aslında 🙁 Hurmaya bu hafta yeni başladım günde 3 tane. Yürüyüş yerim yok malum havalar da çok soğuk, evde hareket halinde olmaya çalışıyorum ve arada çömelme yapıyorum evde. Beklemedeyiz ☺️
Candy_liz
Huriss
doktorum açılma için yürüyüş, çömelip yer silme hareketi yap dedi.. ama havalar ya yağışlı ya fırtınalı yürüyemiyorum.. hurma yiyorum, merdiven inip çıkıyorum, evin içinde dolanıyorum ama başka bir şey yapamıyorum..🤷🏻♀️
yamacinannesi
Bende bu gece 00.00 da 38 olacağım🙏🏻 Hurma yiyorum hergün 4-5 tane. Merdiven çıkıyorum. Bel ağrımdan çok yürüyemiyorum. Yarım saat bile olsa yürümeye çalışıyorum. Onda da ağrıdan kitleniyorum😩 haa bide çatı kemiği ağrım var ki sorma😂
Huriss
yamacinannesi
bebeğin cinsiyeti ne cnm 🙈 bnde pilates topundayım hergün bi 15 dkka
Mrvdmt
Bende bekleyeyim bunun cevabını Bende merak ediyorum doğum yapan tecrübeli annelerimiz bizi bu konuda bilgilendirin inşallah 😊
Huriss
KlncA
evet squat ve çömelmeyi secde pozisyonunu öneriolar
yamacinannesi
Huriss
oğlum olcak nasipse canım