Brgmde Su gibi sarı akıntı böyle yaşayan oldumu? Enfeksiyon gibi hissetmedim çünkü idrar yaprken yanma yok kasıklarda ağrı yok idrar yaparken. Yorulmadığım gezmediğim dışında bel ağrım olmyor?
Sezennkz Brgmde aferdersiniz ama benim iç çamaşırım yarısı bazen su gibi sadece ıslak bazense beyaz akıntı bazen sarı akıntı olarak hep akıntılı oluyor hamileliğimin ilk gününden beri öyle şimdi son haftadayım artmış durumda doktorum asıl beklediğimiz şey hamilelik boyunca akıntı dedi normal karşıladı gayet rahatım sizde rahat olun
ykaya18 Brgmde sarı akıntı için doktorunuza başvurdunuz mu ne dedi? Bende de akıntı değil de tuvalet kağıdı ile sildiğimde sarı geliyor. Randevum perşembe günü ama erken gitmemi gerektirir mi bu durum bilemedim.
yokusbebek ykaya18 Benim anı bı kanamam oldu. Doktoruma gittim. Sarı akıntım da vardı. Baktı mantar olduğunu, kanamanın sebebinin de mantar olduğunu söyledi. Fitil verdi akıntı için.
Brgmde ykaya18 bende birsüre oldu peçeteye içcamasırına geliyordu aynen sonra geçti şuan sarı yok. Hamilelikte sarı akıntı normal bence korkma ama sadece temkinli olmak icin enfeksiyon varmı yokmu diye idrar kan vereblrsn
ykaya18 yokusbebek mantar kaşınma yapar diye biliyorum var mıydı sizde kaşınma ya da akıntı harici başka bir belirti. Bende hiçbişey yok çünkü, çok su da içiyorum bugün ilk kez oldu sarı, bende kontrole kadar beklesem mi çok emin olamadım