Ehdacetin hayırlısı olsun canım öncelikle ☺️ benim sana nacizane tavsiyem çok kısıtlama kendini. Sakınan göze çöp batar misali ☺️ Ben yaz başında öğrendm hamile olduğumu. Doktorum çiğ köfte, çiğ et, açık dondurma ve pastörize süt haricinde süt içme onun haricinde herşey serbest kısıtlama kendini demişti :) aynı şekilde güzelliğimizden hiç bişey kaybetmicez o yüzden 3 aydan sonra saç boyanı ihmal etme demişti doktorum onuda dinledm. Düzenli boyamı bakımımı, saç kesimimide yaptırdım :) Makyajım hiç eksik olmadı. Kusma, bulantı gibi sorunlarımda olmadığı için hamileliğimin başlarını çok rahat geçirdim. Gezdim, sürekli denize, havuza girdim. Eşimle tatile çıktım. Ahtapotta yedim, karideste yedim. Kalamarda yedim, kokoreçte yedim. İşkembede içtim 😄 Yani normal hayatıma devam ettim. Çok şükür 32. Haftamdayım şimdi ve artık ufak ufak bel ağrılarım başladı. Kısıtlanmaya yeni başladım. Hamile olduğumu yeni yeni hissediyorum :) O yüzden tüm hazırlıklarımı bitirip bol bol dinlenmek istiyorum artık 😊 Burada çok okuyorum çok pinpiriklenenleri bana çok saçma geliyor risk olmadığı sürece ama bebişlerimiz Allah’a emanet bol bol dua et. Sağ sağlim kucağına al inşallah bebeğini canım.