Skck Kızlar yarın misafirim var 4-5 kişi olacağız yengemler kayınvalidem annem felan ne hazırliyim ne yapayım akşamdan yapıp koyabileceğim bir şey menü önerisi yapar mısınız 🥹💘
crazyymom Skck Skck sömelek köfte, sigara böreği,profiterol olabilir tatlı olarak yada sutlu kremalı bsy magnolia gibi şerbetli isterseniz haşhaşlı revani yada padisah yastığı olabilir
Xmom Skck tatlını böreğin kurabiyen şimdiden yapabilirsin. Kısır ya da makarna salatası yapacaksan onu yarına bırakırsan yalnızca rahat edersin
Xmom Skck etimek tatlısı olabilir kedi dilli tatlı olabilir yalancı tiramisu olabilir piyano pasta chessecake olabilir
Skck yokusbebek ıslak kek akşam dan yapılır mı ben genel de aynı gün yaparım ama Şuan boşum kalkıp yapmak istiyorum
yokusbebek Skck Ben akşamdan yapıp dolaba koyuyorum güzel oluyor 🌺 Zaten öğlen geleceklermis. Şimdi yapsanız bir şey olmaz bence.
Skck crazyymom hazır çikolata sosu olur mu ona internette hep kakaolu sos yapmışlar ama ben hazır kullanıyorum herşeye ağlayan pastaya felan
crazyymom Skck daha güzel oluyor hazır sosla ama siz tarihteki sütü biraz çoğaltın sos normalde koyu oluyor siz sıvı yapın bide evde çikolata varsa ondan atın içine harika oluyor