Merhabalar güzel anneler 😍 Bende buraya sonunda doğum hikayemi bırakmış olayım 🥹. Zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyordum yüksek tansiyon + şeker sebebiyle doktorum erken alacaktı bizi sezaryene günü tayin ettik 2 Ağustos sabah 9 da hastanedeydik eşimle. Ardımda bıraktığım 2 çocuğum daha vardı annem erkenden evimize geldi çocuklarım uyurken onları öptüm bırakıp evden çıkmak gerçekten çok ama çok acıydı bunu kelimelerle tarif edemem asla çıkarken çıktığım gibi evime çocuklarıma gelmeyi nasip eyle Allahım diye diye çıktım evimden eşimle 🥹 valizimiz pusetimiz hepsini aldık hastaneye giriş yaptık yatışımız yapıldı odamıza geldik rutin işlemler başladı kan alma, tansiyon, şeker takibi, nst derken önlüğünüzü giyin dediler ve çıktılar artık ameliyathaneden hastayı indirin diye bilgi bekliyorduk odada eşimle. Eşimin desteğini asla unutamam bu aşamalarda çünkü panikatağım biranda tuttu nefes alamadım beni sakinleştirdi odada tam sakinleştiğim an çocuklarım uyanmış ve beni görmek istemişler annem çocuklarımla odama geldi bianda oğlumun gözlerinde yaş kızım biraz daha büyük olduğu için ağlamamıştı ama kaygılı gözlerle ikiside bana bakıyordu oğlum bana canın acıyor anne? Diye sorarken ağladı onu öyle görünce kendimi tutamadım 😔 son ana kadar sıktım kendimi yinede.. Çocukları kantine götürdüler ben ameliyathaneye indim o ara annem gelip öptü önce Allah’a sonra size emanet dedi doktoruma eşimde seni burada dört gözle bekliyorum dedi ve girdim o maalesef yüzü soğuk ameliyathaneye 😫 tüm ekip beni hazırladılar sondamı uyuduktan sonra takmalarını rica ettim sağolsunlar kabul ettiler genel anesteziyi vurdular geldi mi uyku dediler cvp bile veremeden gitmişim zaten 😅 en kötü tarafı ben ne yazıkki dikişler atılırken son dk da uyandım ve çok korktum hemen geri uyutmuşlar sanırım çıkarırlarken canım yanıyor ve bebeğim nasıl? Dediğimi hatırlıyorum hemen eşimi gördüm zaten odaya birlikte çıktık yalannyok yani ilk 1 saat gerçekten zordu benim 3. Sezaryenim belkide o yüzdendir 1 ve 2. Sezaryenim aşırı rahat geçmişti oysaki. 2-3. Saatte bayağı rahatladım ağrı kesiciler gerçekten çok etkili rahat olun bu konuda. Sonrasında kanama kontrolü alttan yapıldı ama aşırı acılı değildi sonda çıkarma yürüme derken ben desteksiz kalkmak istedim ve yaptım tüm acılara rağmen asla fazla uzanmadım sürekli yürüdüm canımı dişime takıp ve gerçekten iyikide yapmışım bunu bugün 2. Günüm destek almadan otur kalk yat kalk tuvalet ihtiyacı banyo vs herşeyimi kendim tek başıma yapabiliyorum rahatım elhamdülillah. Sonunda bir meleğe sahip oldum evet zor ve acılar kaçınılmaz ama inanın o evdeki buram burammmmm bebek kokusunu her aldığınızda yavrunuza her baktığınızda her ne dozda her ne sürede acı çekmiş olursanız olun ağızlardan tek bir kelime dökülüyor “HERŞEYE DEĞER” .. 🥹💜🌸