dika Gamze2152 insan arkasını görmediği için bence birşey olmaz özellikle kuyruk sokumuna ve kalça atlarına attın
Gamze2152 dika tanıdığım sülüktende bahsetti kaşık bölgesine yapılıyormuş falan da dedi artık biliyorum gidersem sizin dediğiniz yeri söylerim
dika Gamze2152 problem yok ilk defada belki etkisi tam olamaya bilir yeni damarlar açılıyor ya ama 2.si daha iyi olacaktır inşAllah sizinki ilkde şifa olur
dika BerivanLina ben yaşadığım şehirde bir ablaya yaptırdım işin ehli biri yapmadan önce dua felan okuyu bana niyetimi getirmemi söylüyor felan ilgileniyor siz nerde yaşıyorsunuz
fairytale_ Gamze2152 ben yaptirdim canim iki defa 2 ay arayla birincisi butun sirtima yaptirdim 7 kupa olcak sekilde yumurtalıklarimla kuyruk sokumuda dahil 2. Yapisimda kuyruk sokumu ve yumurtaliklarima olacak sekilde 3 kupa yaptirdim bu sure zarfinda hacamatcimin onerdigi macunu yapip yedim ve iki ay sonra hamile kaldim🥰
fairytale_ fatmaaaydin sormam lazım canım bayadir kullanmadigim icin hatirlamiyorum sorup sana yazicam🥰
fairytale_ fatmaaaydin Gıysenk baharatı, kakuli,zencefil,zerdeçal, cörekotu, havlıcan baharatı, kecıboynuzu tozuve kecıboynuzu pekmezıyle karıstırılıyor burdan karıştırılıyor canım
58Vildan Benim senelerdir süregelen kansızlık problemim var demir eksikliği filan son iki gebeliğimde kan taktıkları ay hamile kaldım kan değerlerinizi kontrol ettirin mutlaka kansızlık veya demir eksikliğiniz varsa zorlaşıyor
cansureis Gamze2152 Ben daha önce tarama falan yaptırmıştım ama ilk defa kuyruk sokumuna attırdım nisan da mayısta kimyasal yaşadım temmuzda gebe kaldım