aysenuraydin2 Haticenurdemir bir şeye dikkat etmedim bilmiyorum nasıl böyle oldu ama ben hamileyken çok kilo almıyorum zaten emzirme döneminde çok alıyorum ne yazık ki 😂
Haticenurdemir Glchan_34 çok az kalmış doğuma bence doğumdan sonra hepsi gider siz ve bebiş sağlıklı olsun yeter🫰🏻
Haticenurdemir Darkparadisee evet zaten son aylarda bir anda alıyormuş bebişler kiloyu sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Haticenurdemir Buserk evet malesef aslında hepimizin genetiği kilo almaya yatkınlığı farklı ama çevreden gelen eleştiriler moralimizi bozuyor
Haticenurdemir Fasulyelendikk kilo almaya pek yatkınlığım yoktu ilk gebeliğim aslında kilo değilde beni üzen çatlaklarım oldu😔sizde sağlıklı doğum yapın İnşallah
Haticenurdemir Bihterrr çok zor eminim bende dayanamıyorum sabrın sonu selamettir İnşallah Bugünlerde geçer
Haticenurdemir Tugcev çatlaklar hepimizin üzücü noktası sanırım kilolar bir şekilde veriliyor da çatlaklar öyle değil siz ve bebeğiniz sağlıklı olsunda çatlaklarıda hallederiz İnşallah
Tugcev Haticenurdemir başlarda çok takıyordum da baktım artıyor alıştı gözüm artık. Orda bebişin olması mutlu ediyor 😀
Haticenurdemir denizleo09 bu haftalar büyüme atağına girdiği için önden gidiyor deniliyor genelde doktorlarda bendede öyle olmuştu ama büyüdükçe haftasıyla uyumlu hale geliyor hiç canınızı sıkmayın 🤗
Haticenurdemir Ysmnpmk Kendinizi sıkmadan üzmeden sağlıklı beslenerek bu süreci kolaylıkla atlatabilirsiniz bence sağlıklı gelsin bebişiniz İnşallah 🫰🏻
Haticenurdemir waffleask aslında çok iyi kilonuzu bebek almış demekki siz pek kilo almamışsınız. Siz ve bebeğimiz sağlıklı olunda gerisi halledilir
Haticenurdemir M4242 canınızı hiç sıkmayın bebekler 30 haftadan sonra biranda kilo alıyor doktor iyi dediyse gerisinin hiçbir önemi yok
Haticenurdemir Zeyyno_ herkesle kendimizi kıyaslamamalıyız bence bünye herkesin farklı demekki ama kendimizi üzmeyelim biz melek getiriyoruz dünyaya
Haticenurdemir Balyanaklikoalam Hamileliğin en güzel yanı zayıf hamile kalmak sanırım. Siz ve bebeğiniz sağlıklı olsunda gersi önemli değil