Nurcimik Hamileyken asla yemeyin dediğiniz bişey var mı merak ediyorum mesela ananas çekti canım ama tereddüt ediyorum
Yalinn8 Nurcimik sushi(bayiliyorum asla yeme diuor dr) ve cig balik turevleri, cigeri abartmayin, pismemis pastirma sucuk..vs., ve bence beyaz ekmek ve beyaz pirinc de tuketmeyin😉
Shrydn Nurcimik çiy etler yenmez. Yemedimde. Midye suşi çiy kofte falan filan işte. Zararlı meyve yok ama otlara dikkat etmek lazım.
Yalinn8 Nurcimik ben yedimm bi sıkınti yazmiyor kaynak kitaplarda ya da dr um bununla ilgili uyarida bulunmadi
Pinarclk Nurcimik ananası ilk üç ay önermiyorlar. Sonrasında da az miktarda yiyebilirsiniz. Benim de canım cok cekiyordu ama yemedim. Üç ayı doldurdum. Bir dilim seklinde iki gün üst üste yedim. Nefsimi körledim
2kizannesi- Shrydn Maydanoz düşük yapıyormuş sanırsam ama onu sürekli tek başına yenirse olur herhalde. Ben salatalar da falan yiyorum o kadar da değil doktorum bana saydı içinde maydanoz yok yasak olanların. Maydanozu tek başına yerseniz çok aşırı derece sürekli olarak belki zararı olur suyunu kaynatıp içilirse falan ama salatanın içinde falan olmaz ben tüketiyorum
Yalinn8 Mucizemiz4735 hicbir yarari yok cunki, inan yillardir yemiyorum, babam yillar once cok ithalatini yapti eve sokmadi sagliksizligindan. siyah pirinc ya da bulgur tuketiyorum.
Yalinn8 Nurcimik ama icinin rahat etmesi icin dr una sor yine de istersen, her doktorun gorusu tavsiyesi baska olabilirr
Ytmz Salam sosis sucuk cig kofte yenmemeli yararli meyve s3bzeler yenmeli abur cuburda canimiz istediginde abartmadan saglikli beslenmek en iyisi saglikli seyler yemwk
Duyguynrky Nurcimik hepsini yedim 🤷🏼♀️ Azı karar çoğu zarar canımın çektiği herşeyden azar azar yedim birşeyde olmadı tüm ananas yeme 1-2 dilimm ye
Ytmz GbAY sen cok biliyomussun madem anlat arkadasimiza cahil sorular sormadan diyecegine anlatsaydiniz kiz boyle bir msj yazdi diye cahillikten yazmiyo emin ol yani buna!!!!