Bsk_cb Kızlar 26 haftalık gebeyim nasıl yatsam rahat edemiyorum nefesim kesiliyor sanki çok bunaltıcı
Fasulyelendikk Bsk_cb kaç haftalıksın cnm son haftalara gelince düz yatmak kadar yan yatmakta zorlasıyo cünkü sağ sol yatmaktan omuzlarım agrımaya basladı artık hamile yastıgı var onun yanında 2 yastık daha kullanıyorum ekstra
neslsah-1 Bsk_cb canm bende 28 haftalığım şükür nefes problemim yok ama yanımda bi yastık daha var ona sarılıp yatıyorm rhatım baya tavsiye ederim
MorKelebek54 Bsk_cb yastigini biraz yukseltebilirsin biliyorum o da rahatsiz ediyo insani ama nefes darlanman olmaz en azindan
Hatcsezgin Bsk_cb Hamile yastığı candır baştan çok kararsız kalmıştım ama çok rahatlattı beni birde başta hiç istemedim ama en son eşimi yataktan gönderdim mecburen ondan sonra daha rahat uyumaya başladım doktor tavsiye etmişti bunu da 😅
denizleo09 Bende sizin gibiydim hamile yastığı aldım sırtımı desteklediği için çok rahat ettim onu almasam sabaha kadar debeleniyordum
Bsk_cb Sedaaekm benim bi anda büyüdü karnım :( bundan da rahat edemiyorum zaten gece tekmelemeye başlıyor hiç yatamıyorum
Dagdelen61 30 haftalık ne oturabiliyorum ne de istediğim gibi yatabiliyorum sırt agrım oluyır gece nefes darlıgını bende çekiyorum
neslsah-1 Bsk_cb tekmeleri benim hoşuma gidiyo uyuyorm ama bazen sırt üstü dönüyorm farketmeden ondada daha sert vuruyo bi o zaman uyanıyorm eğer ben duymazsam eşim sırt üstü dönmüşsün diye çağırıyo benimde bu sorunum var uyurken sırt üstğ yatıyorm :/
Bsk_cb neslsah-1 evet bende öyle yatınca eşim uyandırıyo hemen 😅😅yastık koyuya ay zor valla tekmeler benimde hoşuma gidiyor bazen sert atıyor dalamıyorum uykuya 🙈😍
neslsah-1 Bsk_cb bn alıştm ya diyorum noldu gne küçükbey hayrdr saat kaç oldu yat uyu 😂 oda sağolsn duruyo hmn 🤣