Bilgem34 blackberry118 bende arayıştayım sezeryanı nasıl istiyorsunuz zonguldak üniversite hastanesini düşünüyorum daha önce genel olduğum içim yine aynı şekilde istiyorum sizin aklınızda var mı bir yer
Concernedmom Evet ben de yeni taşındım Zonguldaka. Yarın normaş kadın doğumdan randveu aldım ama o hastane nasıl bilmiyorum açıkçası. Üniversite hakkında da bilgim yok. Level çok yakın bana ben de hala karar veremedim😐 üniversitede hangi hocayı düşüniyosunhz
Bilgem34 Concernedmom azize cemre öztürk gidenler çok memnunlar bu sabah level i aradım sezeryan için 18 binden başlıyormuş yapılan işlemlere göre artıyormuş üniversite hastanesini araştırıyorum
Concernedmom Bilgem34 anladım bana da yeşim akdemiri önerdiler üniversitede. Cok kararsızım ben de siz kaçıncı haftadasınız. 25 olucam ben
Aydur_4242 Bilgem34 acaba levelde sezeryan mi 18 bin ben ilk doğumu orda yaptım kadin doğumda doğurmak istemiyorum da
Kkardelenn1 Concernedmom @Bilgem34 Kızlar ne yaptınız hangi doktorda karar kıldınız doğumlarınız yaklaşmış 🥰
Concernedmom Aydur_4242 ocak ayından önce 18 di. Ereğli echomar 19 binden 25 bine cıkmış. Muayene de 900 tl