Canan0305 26Mansura @Miniminia Bana da bakar mısınız rica etsem? 23.05.1997 doğum tarihim, son adet tarihim de 08.04.2024 🤭🌸❤️
Aysenurr1 Miniminia çok değişikmis adet döngüsü herkesin farklı ama 28 35 arası değişik mesela onu nasıl hesapladiniz çünkü benim hep kız çıkıyor teorilerde merak ettim açıkçası 🙂
Aysenurr1 Miniminia illaki kesin tutacak diye bisey yok sağlıklı olsunlar da bizdeki de merak haliyle 🙏🌸 ben düzensiz gördüğüm için mesela yanlış çıkarlarında belki o ihtimalle yanlış olabilecegini düşünüyorum
Esraalihan Miniminia Merhaba sizin hesabınıza göre erkek çıkıyor bende erkek hissediyorum 18 haftalık iken doktorum kız gibi görünüyor ama net değil dedi kafam çok karışık ilerleyen haftalarda değişir mi cinsiyet yaşayan var mı?
Papatya68 Miniminia doğru 👍 kesinlikle biraz beklenmesi iyi değişme olabiliyor çünkü yanılma. Hayırlısı inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲🤲🤲
Esraalihan Esraalihan Miniminia Merhaba bebeğimin cinsiyeti kesinleştiğin de size yazacağımı söylemiştim bebeğimin cinsiyeti kız