theteacher Miniminia bana da bakar mısınız 🙏🏻 doğum tarihim 5.8.1994 sat 15.06.24 bitişi 23.6.24 nokta gibiydi genelde uzun siriyır adetim doktor yumurtlama birkaç gün gecikmeli olmuş olabilir demişti
Cnsl111 @Miniminia @26Mansura Merhabalar bana da bakar mısınız biraz zor olacak gibi ama 🙈 Normal periyoda göre sat 26 Haziran Ama ben ilk defa bir ayda iki kere adet oldum Bitiş 2 Temmuz Normal dışı sat 8 Temmuz (adet mi yerleşme kanaması mı anlamadım uzun sürdü) Bitiş 13 Temmuz Doğum tarihim 10.06.1998
Cnsl111 Miniminia inşallah kızdır, herşeyin başında sağlıklı olsun da inşallah bir oğlum var kız olsun çok isterim Allah hayırlısıyla tahmininizi doğru çıkarsın öğrendiğimde yazacağım 🥰
Miniminia Hasret3449 doğrudur canım, benimki öyle matematiksel hesaplama %100 öyle çıkacak diye bir şey yok 🥰🙏🏻
Tugcebahar Miniminia Benimkiler ikiz de yinede tahmin edebiliyormusunuz Son adet 1 temmuz benim doğum tarihim 05.07.2001
Miniminia Tugcebahar hiç ikiz hesaplaması yapmamıştım 🤭🤭 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin, kız ama ikisi mi olur biri mi bilemem 🤭🤭🙏🏻🌸