GrkmDmn 26Mansura Bana da bakar mısınız. Doğum tarihim 22.09.1991 Son adet başlangıcı 09.04.2024 ama doktor geç döllenme diyerek sisteme 14.04.2024 yazdırdı.
Seraesra Miniminia Merhaba son adet tarihim 12 Nisan doğum tarihim 06.05.2000 16 haftalık oldum ama bebek hala göstermiyor
EzgiOnurylmz  Arkadaşlar doktorum 11 haftalıkken kız bebek tahmininde bulundu 15. Haftada ise erkek dedi ama emin olamadı🙈 tekrar geldiğinde netleşir dedi sizin tahmininiz nedir? Başka ultrason fotoğrafı da yok maalesef
Soie 26Mansura @Miniminia 03.11.1991 / 24.06.2024 müsait olduğunuzda bana da bakarsanız çok sevinirim 😍
AdaEcem Meltem11 ah bacım benimde iki kızım var bende oğlum olsun istiyorum. Bu ay deneyeceğim birbirimize dua edelim. Adetim iki gün oldu biteli. Ovulasyon başladım da akışına bırakacağım sağlıklı hayırlısi olsun. Allah gönlümüzdeki hayırlı eylesin🤲
EzgiOnurylmz Aa🙈 ben de rüyalarımda hep kız bebek görüyordum sanırım ilki erkek olunca öyle düşündüm öyle hissettim🥹 ama tabi sağlıklı olması önceliğimiz sağlıkla gelsin inşallah 🥰