Merryy Miniminia ay inşallah bir oğlum var birde kızım olsun çok istiyorum teşekkürler öğrenince yazarım 🌺
Miniminia Merryy sevinirim yazarsan 🙏🏻🌸 Allah gönlüne göre versin canım, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ozl3434 Miniminia beni de hesaplar mısınız? 26.04.97 doğum tarihi 27.05.24 son adet muhtemel gebe kalma tarihi 9.10 Haziran
Miniminia Meltem11 adet döngüsü üzerinden. Buradaki çoğunluk doğru diyor benimde yüzdem o’dur canım vallahi bir iddiam yok. Bi ara öğrettiler öyle kaldı aklımda kendimce hesaplama yapıp yazıyorum 🤷🏻♀️ elbette Allah bilir 🙏🏻🌸
lalefidan Miniminia Miniminia banada bakar mısın son adet tarihim başlangıcı 8 eylül dogum tsrihim 27.02.2001
Miniminia Ozl3434 rica ederim, Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻🌸 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
2prens1prenses__ 26Mansura Miniminia Banada bakarmısınız hamile kaldığım ay mayıs şuan 11+4 24.11.1999 Burada da 10+4
Ozl3434 Miniminia inşallah çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için dualarınız için rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻
26Mansura Mutlu33 nisanda gebe kaldiysaniz Qiz, yok eger gec döllenme olmussa mayisda gebe kaldiysaniz oğlan