denizuvyk Merhaba ben 18+6 haftalık gebeyim ilk hamileliğim bebek hareketlerini nasıl hissettiniz ve hasıl hissettiniz ben henüz hissetmedim ve sabırsızlanıyorum 🤩
Guzelanne56 denizuvyk 19 a gırerken hıssettım sankı ufaktan mısur patlıyormuş gibiydi gıttıkce tekme tokata donmustu hareketler
Letubra denizuvyk 16da hissettim sandım pıt pıt ama değilmiş 18de 4 defa vurdu içeriden sert bişeyin vurduğunu anlıyosun. Önceden hissettiklerim bağırsak hareketiydi demekki
Gizemiii denizuvyk 14 haftalığız karnıma bastırınca kalp atışı hissediyorum ben sürekli olmasa da ara da bir geliyor
Sedadvc Gizemiii o kalp atışı gibi olan şey sizin nabziniz. Karın bölgesinde de atar damar var. Onu hissediyorsunuz. Bebek hareketleri daha çok kayma, baloncuk patlaması gibi oluyor ilk zamanlar. ☺️
denizuvyk seyda-4 bende çok sabırsızım biran önce hissetmek istiyorum hepimizin minik bebekleri sağlıcakla gelsin ♥️
Bo16 18 hafta sonuna doğru minik minik 19 da tam anlamıyla her hareketi hissediliyor 20 olduk artık ben burdayım diyor kerata Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
balim35 @denizuvyk 19.hafta gibi ve 20 den sonra hafif hafif böyle içinizde tuhaf bir kıpırtı oluyor 🤓 Ama ilerleyen haftalarda zaten direk vurma hissediyorsunuz ben yarın 32.hadtaya giricem bu aralar sabah özellikle böyle üst üste tekmeler geliyor 😅
eills denizuvyk 17 de hissetmeye başladım şuan 20 deyim ve yerinde durmuyo bazen net hissediliyor dışardan da. İlk çok heycanlandım ama şimdi alıştımm :) bacağına biri out pıt bastırınca ne hissediyosan öyle bazen gaz bağırsak hareketi gibi bencee
Glchan_34 @denizuvyk 21 de bağırsak hareketi zannedip arkadaşıma yazmıştım arkadaşım da çocuğunu b*ka benzettin diye dalga geçmişti megersem bebek hareketiymis tecrübesizlik😂