ssevilmommy Kızlar ilk oğlumda kız demişlerdi sonra erkek olduğunu ögremiştik, şimdide 14. Haftada erkek denildi dahada sormak aklıma gelmedi yarın detaylı usgye giricem diyorum deseki kız şoka girerim herhalde 😀
Elif578 ssevilmommy bende detaylıyı bekliyorum bacak arası kapalı olduğu için sürekli kız tahmin ettiler bi %100 Emin olamadık gitti 😀😀
Seher05_ ssevilmommy 12. hafta da bana da kıza benziyor dediler artık kızım olur diye sahiplendim şu an bir şey almıyorum çünkü doktorum mesaj attı 16. haftayı bekleyelim dediler . Değişir mi bilmiyorum ya üç defa cinsiyeti gördüm dedi .
Damla_pelin ssevilmommy kız da yanılma oluyor diyorlar ama erkekte yanılma olmuyor diye biliyorum canm cnku bana erkek dendi ve evet oğlum olcak
Sema125 Benim 16. Haftada bacak arası açıktı erkek denildi. Detaylı ultrasonda da erkek denildi değişme ihtimali var mı acaba
tiniminianne Bize 12 de erkek dediler baya emin şekilde sonra aynı dr kız dedi doğana kadar değişebilir falan diye saçma sapan konuştu bende dr değiştirdim o da hep kız dedi kızım oldu şükür 🌸