Prensesannesibir İki normal doğum yaptım üç yıl arayla ilki kendi sancımla gerçekleşen doğum ikincisi suni sancı alarak yaptığım normal doğumum 15 gün önce merak ettiğiniz var ise sorabilirsiniz.
birprensesinannesiiim Prensesannesibir ilki ve ikincisi kaçıncı haftalarda oldu? sancı kolaylık süreci nasil ilerledi benim ilk doğumda sayısız dikişim vardı şimdi ikinciyi bekliyoruz çok tereddütteyim şimdiden teşekkürler
Aysegulll_37_annelikk Prensesannesibir bende normal doğum çok istiyorum ama hiç yürüyüş yapmıyorum nerdeyse herkes yürüyüş yapmazsan açılman olmaz diyo açılma genetikmi yoksa yürüyüşle fln alakasi varmı birde son bir ay kala hurma ye açılman oluyo diyolar.bu doğrumu acaba
Prensesannesibir Nsvl normal doğum ağrısız diyemem tabiki sancı ağrılı bir süreç tâki bebek doğana kadar sonra rahatlıyorsunuz
Prensesannesibir birprensesinannesiiim ilki 38+6 günlük ikincisi 38+5 günlük doğdu suni sancı veya kendi sancınız arasında bir fark yok sadece suni sancı serumla verilince insan psikolojik olarak daha fazla hissediyor gibi oluyor ama aynı ağrılı süreç ikisinde de dikişim oldu
gees06 Suni sancıyla normal sancıyı kıyaslayabilir misiniz ? Suni sancı çok kötü gibi yorumlar okuyorum
Prensesannesibir gees06 hayır kendi samcınızla suni arasında hiçbir fark yok sadece dakikasını onlar ayarlıyor diye size daha sancılı gibi geliyor ama ağrı aynı
Tugcev Prensesannesibir suni sancı verildiğinde açılma olmuş oluyor mu yoksa verildikten sonra mı bir açılma olmaya başlıyor. Zaten normal sancı da da saatlerce sancı çekip açılma bekliyoruz, suni olduğunda da durum aynı mı 😊 Doğumlarınız da hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsünler 🌸
Prensesannesibir Balkizimhumam ilki 9 saat sürdü ikincisi 7 saat hastanede doğum için yattıktan sonra sancılı süreç
Amphitrite Prensesannesibir biraz özel olacak ama vajinanızda cok belirgin bir şekilde bollaşma oldu mu? Eskisi gibi olmadığını söylediler
Prensesannesibir Aysegulll_37_annelikk evet doğru ben ilkinde 2 cm açıklıkla aynı gün içinde merdiven inip çıktım yürüyüş yaptım 6 saat sonra hastaneye gittiğimde 7 cm açıklığım olmuştu
Aysegulll_37_annelikk Prensesannesibir gerçekten mi 38. Haftada çatı muayenesi oluyo çatı muayenesinden sonraki.duruma goremi yürüyüşe merdiven inip çıkmaya basliyim
Sedadvc Prensesannesibir Dogumhaneye alındıktan sonra yani çatala geçtikten sonra ne kadar sürüyor doğum?
Prensesannesibir Sedadvc çatala 9 cm açıklıkla alınıyorsunuz o da ıkınmanıza bağlı 10 cm açıklıkta bebek doğuyor zaten
Prensesannesibir Tugcev 3 cm açıklığım ilerlememişti suni sancı aldıktan iki saat sonra 5 cm oldu suni sancı açıklığı ilerletiyor suni sancı sancı doğumuda hızlandırıyor
Prensesannesibir Af00 bol bol yürüyüş yapmak merdiven inip çıkmak çok işe yarıyor birde güzel ıkınmak doğum esnasında doğru ıkınmak kolay doğum sağlıyor ilkinde tecrübesizsim ıkınmayı becerememiştim ikinci doğumum daha güzeldi