Ayseguller Bence en önemli sey stres yapmamak. Ben en az 6 ay olmaz kafasındaydım. Erken gebelik testi almıştım mesela ama onu bile gelecek ay kullanırım diye düşünürken meğer hamile kalmışım . Ama avakodo ve kuruyemiş tükettiğim bir dönemdi ekstra olarak.
Ayvareceli Ayseguller benim de kuruyemiş yiyordum her akşam çayla güzel gidiyor diye öyle bildiğimden de değil yani. Tesadüf mü etkisi var mı bilmiyorum. Avuç avuç yiyordum ama bir de çocuk düşünmüyordum o ara rahattım psikolojik olarak oldu işte hayırlısı. İnşallah 20 güne doğurcam. Allah bebek isteyen hiç bir kadının kucağını kalbini boş bırakmasın. 🙏🌸
EbruAysen23 Neden böyle şeylere başvurdunuz yanlış anlamayın da beni kızlar doğal yoldan Allah nasip ettiği sürece de olur zaten
sacmalamakizim Arzu45 Bence en önemli şey sağlikli beslenmek diye düşünüyorum, stresten uzak durmak, bol su içmek ideal kiloya ulaşmak, en sağlıklısı o diye düşünüyorum. 😊
Arzu45 sacmalamakizim evet 18 le 24 şeysi var ben hesapladım 20.4 um idealmjsjm.insallah olur dua edin🥰🤭❤️😍