seda_ay Kızlar Bursa’da yaşıyorum genetik test yapan yerler vs yaptiranlar devlette özelde süreci nasıl bilgilendirimisiniz bir boş gebelik bir kimyasal gebeliğim oldu
Yeniyeniden seda_ay şehir hastanesi yapıyor alt katta onun için bir bölüm var gidip sıra alıp yapıyorlar raporuda 1 1.5 ay sonra çıkıyor gidip yerinde öğreniyorsunuz
gulcin8396 Şehir hastanesi ve Uludağ üniversitesi yapıyor genetik testi Uludağ üniversitesi daha kapsamlı yapıyor ama sanırım kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyor ve randevu sonuç süreleri çok uzun ona göre bilgi alıp hangisi uyarsa yaptırılabilirsiniz
Freefam seda_ay ben direk tibbi genetige gitmistim ama 3 kayiptan sonra bakiyo olabilirler benim 3 kaybim var yine de sansinizi bi deneyin iyi bi doktor var tibbi genetikte erkek olan
annesinin_kelebekleri Freefam sonuç e nabizda çıktığında rakamlar gözüküyormuydu yani bende verdim sonuç çıkmış gibi duruyor ama gözükmüyor sonuç yazılmıştır diyor acaba doktor ekranına mi düşüyor sadece çünkü mesaj gelmedi daha hastaneden ama işlemler bitmiş gibi sanki