Ozlemuzkuc Doğacak oğlum için alışveriş yapacağım ama şu bebek bakım ürünleri konusunda hiçbir tecrübem yok. Şampuan, sabun, bebek yağı olsun hangi markayı önerirsiniz acaba?
Mervesg Kibariye canim yeni dogana pek onermiyolar uni yi bi arastir istersen ve bende uninin bebek yagi vardi kokusu genzimi yakiyodu 🤭
tazecikanneee Ozlemuzkuc mustela almayı düşünüyorum sadece bir yağını unş baby pudra alcam kokusu çok güzel 🙈🙈
Goncaaa İnstagramda muhendisinoglu sayfası bar bir göz atın oraya tüm ürünleri inceliyor içeriklerini yazıyor☺️
Canimoglummm Sebamed aldım ben en güvenilir sebamed veya mustela diye duydum.ama sebamed kendi cildimde de kullandığım için hiçbir zararı görmedim bugüne kadar o yüzden sebamed aldım 👍
ozgeya Canimoglummm Malesef sebamed’in içerisinde petrolden üretilen maddeler mevcut,hiçte masum değil.en temizi mustela ve bübchen👍🏻
Canimoglummm Fatma4243 ay gerçekten mi ya..olmadi mustela alırım ilk doğduğunda onu kullanır sonra aldığım sebamedleri kullanırım 6 aydan sonra filan😏
Polo Ozlemuzkuc Mustela şampuan Biobaby bebek yağı Mustella losyon Desitin pişik kremi Aldım. Hepsini önce mühendisoğlunun sayfasından inceledim sonra kullanıcı yorumları. Kokusu dokusu vs. Ona görede karar verdim aldm.