Kendinizi herhangi birine şartlandırmayın şimdiden çünkü bazen işler sizin planladığınız gibi gitmeyebilir. Arkadaşıma doktoru sürekli normal doğum yaparsın dedi ama son anda bebeğinin kalp atışları azaldı ve acil sezeryana alındı. Psikolojik olarak hazır olmadığı için narkozu üzerinden atması bile günler sürdü ve normal doğum olmadı diye kendini suçlayarak lohusa depresyonuna girdi. 1 ay yataktan çıkmadı, bebeğini sadece emzirmesi için annesi koynuna soktu. Terapi falan aldı. O yüzden tüm hamileliğim boyunca dümdüz olanı yaşıyorum. Canım ne isterse onu yapıyorum, kendimi nasıl rahat hissedersem öyle oturuyorum mesela çünkü etrafınızda oturma şeklinize kadar karışan tipler olacak 😂 Bebek gelmek istediği zamanı da şekli de biliyor emin olun. Ben nişanlıyken hamile kaldım, 1-2 sene düğün düşünmüyorduk ve ailelerimiz de aşırı tutucuydu. Korkumuzdan kürtaja başvurduk. 3 kez kürtaj olmayı denememe rağmen kimse bebeği alamadı ve biz 1 ay içinde apar topar evlendik. Çift rahim olduğum için düşük ve erken doğum riskin var, 30. haftayı görmeye çalışacağız dediler şuan 36. haftadayız 😂 Şimdi diyorum ki iyi ki olmamış kürtaj ve her şeyin de bir sebebi, olağan bir akışı var. Siz de bunları hiç düşünmeyin şimdiden. Sağlıcakla gelsin bebeğiniz ☺️