Nur2025 sana aglama üzülme demıcem çünkü senı o kadar çok iyi anlıyorum ki bende pcosluyum ama benim yaşadığım şeyler bayağı zordu evlendım hemen hamıle kaldım
düşük riski erken doğum rıskı sureklı hastane de yatma kanama derken oğlum dogdu herkes dedi hemen hamile kaldı falan oğlum doğumdan 2.5 ay sonra vefat etti ve o an dedım ki keşke olmasaydı keşke hamile kalamasaydım çocuğu olmayan kadınlae şükür etsın Rabbım vermıyorsa hayırlısı odur oldu ama olmaması daha iyiydi dıye. Biz ınsanlar bısey ısteyıp de olmayınca onun altındakı hayrı bılemıyoruz aynı şekilde olunca da onun altındakı serrı bılemıyoruz evlat acısı yaşamış bı anne olarak bı şeylerin geç olmadı mükafat buna ınan belkı allah senı büyük acılardan koruyordur.
sonra tekrar çocuk ıstedım ve pcos olduğumu öğrendim kılom vardı yumurtalarım kalıtesızdı adet duzensızlıgım vardı uzunca süre denedık tedavi oldum rabbım nasıp etmedı, bu süreçte hep şükür ettim olmaması belkı daha iyidir dıye. ama arkadaşlarım benden çok sonra korunmayı bıraktı hepsi teker teker hamıle kaldı onların yanından ayrıldıktan sonea hıçkıra hıçkıra aglardım o karınlarını sevdıkce ağlardım onlar muhabbet ederken tuvalete gırer ağlardım. Sonra bu arkadaşımın 1 çocuğu varken dıkkatsızlık nedeniyle hamile kalmış ve bunu da vefat eden oğlumun ılk dogum gününde bızım evde ogrendık test yaptı arkadaşım aldırıcam ıstemıyorum dıye ağlarken ben hem oğluma hem hayallerime hemde anne olamayışıma ağladım 1 hafta ağladım kendime gelemedim hayallerım vardı ve hıc nuru olmuyordu sonra dedım ki bır kere daha tedavi olayım yine olmadı tedavi maddı manevi çöp oldu ben pes ettım eşim pes etti, artık kendim ıcın yasıcam dedim spora başladım saglıklı beslendım bebegı kafamdan attım aylar önceki testlerım bıle duruyordu saglıklı beslendım tam 3.5-4 ayda 78 den 55 kıloya düştüm adetim düzene gırmıstı o ay adet oldum duzenlı bı sekılde şaşırdım bi sonrakı ay pcos yüzünden olmadı diye beklerken hamıle olduğumu öğrendim ve bır kızım olacak ınsallah. Tedaviyi herseyı bıraktım kafamdan attım saglıklı beslndım kılo verdim 1 sene de olmayan 1 ayda oldu sonra düşük rıskı falan yaşadım ama zerre üzülmedim çünkü belki kaybetmıs olsaydım ılerıde daha büyük felaketten kurtulacaktım her zaman dua ettim allah hayırlısı olsun acısını yaşatma benı onla sınama mukafatımı gönder diye ımtıhan yaşadım hala da yaşıyorum serklaj oldum zor gecıyor ama olmaz dedıgım anda oldu umudunu asla kaybetme dua et herseyı unut kafandan at sadece tek bısey bıl sen ne yaparsan yap olmayacaksa olmaz bak ne tedavı gördüm olmadı egerkı bısey olacaksa da her türlü olacak herseyı bıraktığım an oldu folık asıtı bıle bırakmıstım bebısın gelıcek ve bu bekledıgıme değecek suan bı ımtıhandasın bunun mükafatı büyük olacak allah senı en ıyısıyle odullendırecek rabbım saglıklı uzun ömürlü hayırlısını versın ıcınden bu bekleyısı alsın verene kadar acı çekme hıc üzülme
Pcoa ıcınde tek tavsıyem spor ve kılo verıp saglıklı beslenme bunu yaparsan hayatın birden düzene gırecek