Uzgnsrt 23 haftalık hamileyim, böbreğin ağrıyor ve nefes aldıkça batıyor, hastaneye gitmeli miyim başına gelen var mı yoksa ne yapmalıyım bilemedim tuvalete çıktığımda falan acımıyor ama ağrıyor
tatlibebegim_ Uzgnsrt benimde hamileyken çok ağrırdı sağ böbreğimde genişleme vardı 2 cm doğum yapınca geçer demişti doktor o tarafa hiç yatamıyoduk doktorda yasaklamıştı zaten o tarafa yatmamı
Yprkk Uzgnsrt 16. Haftadayız benim iki üç hafta öncesinde oldu bir haftalık süreçti ama öyle dediğiniz şiddette değildi akşamları uzanınca hissediyodum daha sonra geçti. Ama sizin şiddeti fazla anlaşılan doktora gitmekte fayda var.
nimetdeniz Uzgnsrt ben com acı şekilde yaşadım canım hatta hamileyken ameliyatla stent taktırmak zorunda kaldım o kadar hiç durmadan istifra ve doğum sancısından beter di yerlerde kıvranıp bayiliyordum yani benimki son noktaydi senin anlatmana göre öyle bı durum yok şükür ama bol bol su içmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun
d_ezgi0 Uzgnsrt bende de su içtikçe sağ böbreğimde sızı olurdu rahatsız edici şekilde. Doktora gittiğimde kum olduğunu söylediler bol su içerek atlatmıştım gebelikte olabileceğini söylüyorlar yine de doktora gitmenizi tavsiye ederim
tatlibebegim_ Uzgnsrt sürekli ağrıyodu doktora söyledim böbreğimde bi sıkıntı olabilir mi yoksa bebeğin hareketleri mi diye oda böbreğine bakalım dedi öyle farketti bol su iç demişti
Aybukedemirkale nimetdeniz ztn bobreklerimde taş vardı geçen gün hastaneye yatırdılar orda böbreğime ağrı girdi dediğiniz gibi gerçekten dogurucam sandım o kadar kivrandim ağladım böbrekte büyüme var en son çare stent dediler şuan bel ağrısından uyuyamıyorum geceleri hala geçmedi Allah kimseye bu acıyı yaşatmasin gerçekten çok zor
Selcantvsn Bende şuan 17 haftadayim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim galiba halada geçiriyorum sol böbreğim aşırı agriyor enfeksiyon da ağrı yapabilir .
Mervesahinklc1 nimetdeniz Çıkardıktan sonra tüm komplikasyonları geçti mi Ah çok acılı ağrılı bir şey kurtulmak istiyorum 🥹 Doğum sırasında mı çıksa yoksa doğumdan 1-2 ay sonra mı çıkarılıyor bilgim yoktu.
nimetdeniz Mervesahinklc1 canım onunla ilgili sana çok sağlıklı bir bilgi veremem malesef ben o doğumum da malesef ölü doğum yaptım 32 haftalık sezeryan sırasında bebeği aldıktan sonra stenti takan doktor geldi çıkardı ama ben yaşadığım durumdan dolayı ne ağrı ne acı hissetmedim yani dogumdan sonrada kendi durumumdan dolayı o ağrıları pek anlamadım bile ama ben çıkarıldıktan sonra geçiyor diye duydum hep
Mervesahinklc1 nimetdeniz anladım canım çok zor zamanlar yaşamışsınız büyük geçmiş olsun çok üzüldüm. Ölü doğum olma sebebi neydi peki
nimetdeniz Mervesahinklc1 oda ne yazık ki bulunamadı ani ölüm olarak geçtiler yani hiç bı sebep yoktu