Eylullxx Süreç nasıl ilerliyor kızlar? İlk gebeliğim normal doğumdan korkuyorum biraz ama sezaryende istemiyorum süreçle ilgili bilgimde yok belkide belirsizlik beni korkutuyor bilenler biraz anlatabilir mi?
Ayse_2807 Eylullxx hiç korkma aksam yuruyuslerini ihmal etme kaç aylık hamilesin malum havalar sıcak akşamları yuruyus yap bol bol merdiven in çık özellikle zor oluyor ama son aylarda yürüyüş yap.Herhangi aksi bir durum olmadığı sürece yani bebek uygun pozisyonda olurda acilman olursa kolay doğum oluyor dokuz sene önce normal doğum yaptım şimdi ikinci oğluma hamileyim inşallah buda normal olur
Eylullxx Ayse_2807 36 haftalik oldum bugün son ay artık heran gelebilir. En son kontrolde doktor bas geliş pozisyonunda dedi. Fakat yürüyüş yada merdiven nerdeyse hic yaptığım seyler degil 🥲 cok fazla ayakta duramıyorum bel agrilarim oluyor vs
Ayse_2807 Eylullxx anladım ozaman çatı muayenesinde bakalım acilman kaç cikicak benim 6 cm acilmam vardı iki saatde doğum yaptım inşallah sende kısa sürede sağlıcakla bebeğini kucagina alırsın
Ayse_2807 Eylullxx valla hicbirbilgim yok benim 40.haftada suyumun gelmesiyle gittim doktora gider gitmez çatı muayenesi yaptılar acilmanin iyi olduğunu söyleyip suni sancı verdiler çünkü kendi sancım hiç yoktu ama çok kolay oldu doğumum bakalım bu sefer nasıl olucak dokuz sene aradan sonra korku heyecan hepsi var bendede
143i53 Heryer bir degildir tabiki ozel gibi temiz iyi diyende var kotu ilgisiz temizlige özen gostermeyende var doğum katına kimseyi almiyolar baya büyük sadece sanci ceken kadınlar var digurduktan sonra odana cikinca refakatci kalabiliyor senle